Iedereen verdacht bij start nieuwe seizoen

eenthuislucbomansongeval2013Overleeft Luc de aanslag ? Wie is daar verantwoordelijk voor ? Hoe moet het nu verder met het huwelijksfeest van Peggy en Peter ? En zal Tim de misstap van Femke ooit kunnen vergeven ? Het negentiende seizoen van ‘Thuis’ start op maandag 2 september met een razend spannende whodunit en een huwelijksfeest waar de zenuwen strak gespannen staan.

 

 

Op maandag 2 september gaat het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ van start. Ook in het negentiende seizoen mag de kijker elke weekdag rekenen op een stevige portie drama, emotie, spanning en natuurlijk ook een vleugje humor.
De hamvraag waarmee het nieuwe seizoen opent, is natuurlijk of Luc Bomans de aanslag heeft overleefd. Na enkele momenten van pure verbijstering rond het schijnbaar levenloze lichaam van Luc stellen de aanwezige dokters, Ann en Judith, vast dat Luc niet dood is, maar wel een zwakke pols heeft. Bovendien verkeert hij nog altijd in levensgevaar, en moet hij zo snel mogelijk naar het ziekenhuis worden overgebracht. Maar niet iedereen staat te springen om de hulpdiensten in te lichten. Integendeel.

Peggy kan op dat moment maar aan één ding denken: haar trouwfeest is om zeep! Gelukkig kunnen ze de politie overtuigen om de ondervragingen over de geweldpleging te laten plaatsvinden in Zus & Zo. Maar of er nog veel gefeest zal worden, is maar de vraag. Waarom Luc is aangepakt, is voor iedereen duidelijk. Wie hem zo heeft toegetakeld, blijft voorlopig een mysterie. De zoektocht naar de dader, of daders, gaat van start en een reeks potentiële verdachten passeert de revue.

Hebben Frank en Eddy hun kans gegrepen om Luc eindelijk een lesje te leren? Zijn de stoppen bij Julia, de ex-vriendin van Luc, doorgeslagen? Of is het zoonlief Lowie die zich verraden voelt door zijn vader? Ook Jana hoort, als grootste slachtoffer van Luc, thuis in het rijtje verdachten. Maar het verlies van Jack weegt ook nog altijd zwaar voor de impulsieve Bram. Zelfs de altijd zo rustige Tibo heeft nu genoeg redenen om Luc aan te pakken. Misschien hoort Simonne of zelfs Yvette ook thuis in het rijtje verdachten. Of is het een complot? De politie heeft de handen vol met de ondervragingen, maar één ding wordt al snel duidelijk: iedereen heeft een motief, iedereen is verdacht, en iedereen liegt.

Femke in de problemen
Terwijl iedereen verzamelt in Zus & Zo voor zowel de ondervragingen van de politie als het huwelijksfeest van Peggy en Peter, probeert Femke zo snel mogelijk bij Tim te geraken. Helaas laat de politie voorlopig niemand gaan, en wordt Femke meegesleurd in het bizarre feestgedruis, of ze nu wil of niet.

Nancy zorgt voor de nodige ambiance en alle aanwezigen laten zich meeslepen door haar enthousiasme. Iedereen probeert het beste te maken van het feest. En natuurlijk ontsnapt Femke, als getuige van Peggy, niet aan de obligate dans met de bruidegom, Peter. Maar net dan komt een furieuze Tim binnen …
In het ziekenhuis wachten Julia en Lowie vol spanning op nieuws van de dokters over de situatie van Luc, die nog altijd kritiek is.

Paulien is weer ‘Thuis’
Dit najaar keert Paulien, de jongste dochter van Julia, onverwachts terug uit Amerika. Julia is dolgelukkig dat haar dochter weer thuis is. Iets meer dan een jaar geleden, op 14 september 2012, trok Paulien naar Amerika om haar studies fotografie verder te zetten. Vanaf 23 oktober 2013 is Tina Maerevoet opnieuw te zien in ‘Thuis’ in de rol van Paulien Snackaert.

Exclusieve en extralange ‘Thuis’-special
Het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ start op maandag 2 september, maar op zondag 1 september verwent Eén de kijkers al met een exclusieve en extra lange special van de laatste week van vorig seizoen. De perfecte opwarmer voor het nieuwe seizoen, op 1 september om 20.00 uur op Eén.

 

Bron: tv-visie.be