Heftig: Lucas overleden na auto-ongeval

Femke Peter Lucas

 

Op de tweede verjaardag van Lucas zouden Femke en Peter in het huwelijksbootje stappen. Lucas zou getuige zijn van deze heugelijke gebeurtenis. Jammer genoeg komt dit sprookje nooit uit, want Lucas heeft nooit zijn tweede verjaardag gehaald. 

Afgelopen donderdag zagen we een stevig in zijn autostoel gesnoerde Lucas naast zijn mama zitten. Femke moest nog enkele manden van de Withoeve gaan leveren in de supermarkt. Daar zijn ze nooit geraakt, want op het einde van de aflevering krijgt Peter een verontrustend telefoontje.

 

Hoe het Femke en Lucas verging, kregen we pas vrijdag te zien. Femke kwam al bij al nog goed uit het ongeval, maar op nieuws van Lucas was het langer wachten. Femke, Peter, Eddy en Nancy vergingen van de zenuwen. Wachten duurt lang op zo’n moment. Peter ging voor de zoveelste keer op zoek naar een dokter. Op het einde van het aflevering kwam Peter met bloeddoorlopen ogen weer binnen. Iets zeggen was hier overbodig, iedereen kon raden wat het verdict was: Lucas heeft het niet gehaald.

 

Dit is het begin van een ellendige tijd voor Femke, Peter, Eddy en Nancy. Iedereen wil weten hoe dit ongeval is kunnen gebeuren. Is het Peggy die geknoeid heeft aan de camionette? Of was het Eddy die dacht dat de camionette nog van de Verbeecks was en die nog steeds razend is op Peggy na de ontvoering van Lucas? Of is het toch een spijtig ongeval? De tijd zal het ons leren…