Femke keert zwanger terug

hoogzwangere-femke-keert-terug-in-thuis-id5213416-620x400Bij Thuis mogen de fans zich in de loop van januari verwachten aan de terugkeer van Femke (Vanya Wellens). De actrice moest de Eén-serie verlaten door haar zwangerschap, maar zal de komende maanden opnieuw flink in de belangstelling komen.

Wellens bleef doorgaan met filmen tot ze acht maanden ver was, en kon haar buik destijds verbergen achter kussens en grote boodschappentassen. De scenaristen schreven haar uit de reeks door Femke haar probatievoorwaarden te laten overtreden, waardoor ze naar de gevangenis moet.

 

Valse buik

Pikant detail: moest ze eerst haar echte buik nog verbergen, bij haar terugkeer is ze wél met een bolle buik te zien. Een valse deze keer. Net voor haar vertrek was Femke namelijk zwanger geworden van haar ex Peter (Geert Hunaerts), die op het punt stond te huwen met Femkes beste vriendin Peggy (Sally-Jane Van Horenbeeck). Bij haar terugkeer in het verhaal is Femke inmiddels hoogzwanger. Hoe lang kan ze nog verborgen houden wie de vader is?

Maar er is meer. Femkes bedrogen vriend Tim (Jeroen Lenaerts) is na maanden over het bedrog van zijn lief heen, en heeft zijn hart opengezet voor Sam (Ann Vanderstighelen) Maar hoe reageert hij als Femke plots weer voor hem staat?

Wellens is vanaf eind januari weer te zien in de Eén-serie.

 

Afbeelding © VRT