Familie en Thuis blunderen erop los

Als Familie en Thuis zo verder doen, riskeren de soaps een pak fans te verliezen. De kijkers eisen meer realisme want ‘de plots en acteurswissels zijn totaal ongeloofwaardig’. Er werden zelfs al Facebook-protestgroepen opgericht, schrijft Dag Allemaal.

Familie ligt onder vuur sinds de intrede van de familie Pauwels-Coppens. De kijkers nemen het niet dat Roel Vanderstukken (36) en Hilde De Baerdemaecker (34) ouders zijn van twee twintigers. ‘Ik zie Roel bij zijn ‘dochter’ staan en geloof het gewoon niet: het meisje had zijn vriendin kunnen zijn’, schrijft een teleurgestelde fan.

Ook in Thuis lijkt een en ander niet te kloppen. Lowie Bomans vluchtte zes jaar geleden naar Mexico na een ernstig oogongeluk. ‘Waar is het glazen oog van Lowie?’, vragen kijkers zich af.

Of de soaps iets aan de verhaallijnen zullen aanpassen, lijkt onwaarschijnlijk. De makers betreuren de reacties en reageren laconiek. ‘Een zwangerschap duurt in een soap toch ook geen negen maanden? En Roel en Hilde kunnen toch als tiener ouder geworden zijn?’.

 

Bron: nieuwsblad.be

 

Uitgebreid discussiëren over dit bericht kan op het forum.