Droomhuwelijk krijgt een dramatische wending

Op het trouwfeest van Franky en Tibo krijgt David een telefoontje van Marianne. Ze vraagt of hij langskomt. Geert is ook op het trouwfeest, dus de kust is veilig. David moet niet lang nadenken en gaat meteen in op de uitnodiging. Terwijl Nancy (Ann Pira) Geert overtuigt om het goed te maken met Marianne en terug naar huis te gaan, laait de passie tussen Marianne en David hoog op. Té hoog, want plots valt David neer ten gevolge van een hartaanval. Marianne is helemaal in paniek.

Intussen merkt Tibo dat hun dj al een tijdje spoorloos is. Hij gaat op zoek naar Bram, maar treft hem in een innige omhelzing met Jana. Tibo weet niet wat hij ziet.

Simonne wil niks liever dan even dansen met haar echtgenoot, maar Frank is intussen te dronken om de ene voet voor de andere te zetten. Het geduld van Simonne is op en ze vliegt tegen hem uit. Frank bijt van zich af; hij vraagt Simonne of ze nu helemaal tevreden is, met haar “jeannettentrouw”. Simonne is razend. Ze verlaat het trouwfeest furieus en gaat een eindje wandelen om af te koelen.

Na de heftige confrontatie met Peggy en Peter rijdt Femke overstuur en onder invloed weg met de taxi, op weg naar haar laatste klant. Ze is heel even afgeleid en heeft de indruk dat ze ergens tegenaan is gereden. Femke is niet meer helder, maar kijkt toch even rond. Ze merkt niets verdachts en rijdt gewoon verder. Maar naast de weg, uit het zicht van Femke, ligt het roerloze lichaam van Simonne …

 

Uitgebreid discussiëren over de seizoensfinale kan op het forum.

 

Beeldmateriaal © VRT