Braam Verreth maakt intrede in Familie

vtmfamiliebraamverrethsimonBraam Verreth, de acteur die van 2009 tot 2011 de rol van Franky Bomans speelde in de Eén-soap Thuis, maakt dinsdag zijn intrede in de VTM-soapFamilie.

Verreth zal Simon spelen, de broer van Thomas Van den Bossche, een rol van Pieter Verelst, wiens leven aan een zijden draadje hangt door een ernstige nierziekte. Thomas heeft dringend een niertransplantatie nodig en zijn lot ligt misschien wel in de handen van Simon.

Of Simon Thomas wil en kan helpen, moet nog blijken. De band tussen beide broers werd jaren geleden compleet verbroken, nadat hun ouders allebei om het leven kwamen. Thomas heeft nooit een woord gerept over Simon en ook Jan, de grootvader van Thomas, wist tot voor kort niets af van het bestaan van zijn andere kleinzoon.

“Thomas en Simon lijken erg veel op elkaar”, kan Braam Verreth al verklappen. “Niet zozeer fysiek, maar vooral qua karakter. Simon is erg ambitieus en studeert aan de business school in Gent. Door enkele gebeurtenissen in het verleden heeft hij het contact met zijn broer helemaal verbroken. Wat er zich toen allemaal heeft afgespeeld, is aan de kijker om te ontdekken. Ik vind het alleszins een bijzonder interessant personage om te vertolken. Simon zal sowieso stof doen opwaaien inFamilie-land.”

 

Bron: http://www.story.be/nieuws/bekend-vlaanderen/334769/thuis-acteur-maakt-intrede-in-familie