Bert Verbeke en Mathias Vergels in nieuwe muziekshow ‘Stars for life’

In de wervelende niewe zangwedstrijd Stars For Life nemen twaalf bekende Vlamingen het tegen elkaar op ten voordele van de Studio Brussel-actie Music For life. Drie weken lang zingen Gunter Lamoot, Ben Roelants, Lesley-Ann Poppe, Sien Wynants, Veerle Malschaert, Nasrien Cnops, Tim Van Steenbergen, Hanne Troonbeeckx,Wouter Van Besien, Sofie Dumont, Bert Verbeke (Bram uit Thuis) en Mathias Vergels (Lowie uit Thuis) zich vier avonden per week de longen uit hun lijf voor een goed doel dat ze zelf kiezen.   

Geen professionele zangers

De kandidaten van Stars For Life zijn bekende gezichten met veel talent, maar het zijn geen professionele zangers. Twaalf liveshows lang treden ze uit hun comfort zone en nemen ze het tegen elkaar op in deze spannende zangwedstrijd. De jury wikt en weegt, maar vooral de stem van de kijker telt. De kijker stemt tegelijk voor zijn of haar favoriete kandidaat en het goede doel dat die vertegenwoordigt. Zo wordt Stars For Life het grootste cadeau van Eén voor Music For Life.

Song For Life

De rode draad doorheen Stars For Life is de Song For Life, die tijdens elke uitzending groeit en beter wordt. Aan het einde van de rit wordt de winnaar van Stars For Life het gezicht en de stem van de Song For Life. Twee componisten maken de song speciaal voor de gelegenheid, samen met de kijkers van Eén. De kijker krijgt elke dag een opdracht mee en kan via de website van Eén of via de sociale media zijn bijdrage doorsturen. Elke dag kiezen de componisten er eentje uit om te gebruiken in de Song For Life, om zo te komen tot één enige echte Song For Life.

Studio Brussel-stem Sam De Bruyn, die al actief was tijdens vorige edities van Music For Life en zelf het glazen huis bewoonde, neemt de presentatie van Stars For Lifevoor zijn rekening. Stars For Life is te zien vanaf maandag 2 december, live op Eén.

 

Wil je graag een uitzending bijwonen? Inschrijven kan via http://www.een.be/programmas/stars-for-life/uitzending-bijwonen. Mathias Vergels zingt op maandag 2 december en Bert Verbeke op woensdag 4 december.