Annick Segal (Rosa) stelt fans gerust

Annick

afgelopen week raakte bekend dat Janine Bischops en Chris Boni uit “Thuis” zullen verdwijnen janine Bischops is één van de anciens in de soap. Ze heeft zelfs het allereerste zinnetje gezegd in de allereerste aflevering. Aangezien er nog weinig anciens zijn, wordt gevreesd dat ook de andere acteurs van het eerste uur het pad moeten ruimen voor jongere acteurs. Annick Segal (Rosa) reageerde hierop.

Acteurs van het eerste uur zijn Annick Segal (Rosa), Pol Goossen (Frank) en Janine Bischops (Jenny). Ook Monica Van Lierde (Ann), Sally-Jane Van Hoorenbeeck (Peggy) en Merel De Vlinder (Bianca) waren er toen bij. Zij zijn enkel doorheen de jaren er even uit geweest. Daarnaast spelen ook Marleen Merckx (Simonne) en Leah Thys (Marianne) vanaf het prille begin mee, maar zij waren niet in de allereerste aflevering te zien.

Van bovenstaande acteurs verdwijnen dus Peggy en Jenny heel binnenkort. Peggy wordt er uitgeschreven door de scenaristen, maar Jenny wordt er uitgeschreven op eigen vraag.

Nadat bekend raakte dat Janine binnenkort vertrekt, waren de fans ongerust dat er nog andere acteurs van het eerste uur moeten vertrekken. Vooral omdat het aandeel van Rosa zich beperkt tot Luc rondrijden en het aandeel van Ann tot dokter spelen en moeilijk doen over haar moeder. Annick Segal reageerde hierop door te zeggen dat de zogenaamde chocopot-doorgeef-momenten er altijd al zijn geweest. Voor haar persoonlijk liggen er nog mooie scenario’s klaar, dus ze zal nog veel teksten uit het hoofd moeten leren.

Bron foto: VRT