Afscheid Joy Anna Thielemans

Een nieuw seizoen, een nieuw hoofdstuk, want we nemen in de loop van het 22ste seizoen van THUIS afscheid van Joy Anna Thielemans (24) en dus ook Jana Blomaert.

media_xll_7492642

Op 15 februari 2012 (afl 3123) maakte Joy haar intrede in THUIS. Ze vertolkt het personage Jana Blomaert, een jonge tiener op zoek naar zichzelf en haar roots.

En niet alleen op maar ook naast de set was Joy enorm actief. Een snap hier, een foto daar. Allemaal te volgen via haar én onze social media.

Dankjewel daarvoor, Joy!

 

Dankbaar

In november 2015 besloot Joy zelf om de scenaristen de tijd te geven om haar personage stilaan uit de reeks te schrijven.

“Voor mij hoefde mijn vertrek niet snel te gaan, het was fijn om er samen de tijd en de ruimte voor te nemen”.

Nu, na meer dan vier jaar, besluit ze om dit hoofdstuk af te sluiten.

“Deel mogen uitmaken van de cast van Thuis heeft mijn hele wegveranderd en daar ben ik énorm dankbaar voor. Vooral omdat ik hier fantastische mensen heb leren kennen: voor en achter de schermen, maar zeker ook onze kijkers. Thuis is een waanzinnige leerschool, elke dag opnieuw. Op, maar ook naast en rond de set. Die verschillende ervaringen wil ik in de toekomst verder verkennen. Het leven ging heel hard de laatste vijf jaar, zo hard dat ik soms vergat hoe ongelooflijk gelukkig ik mezelf moet prijzen met deze job. Misschien is dat wel de reden waarom ik kan stoppen: om extra hard te voelen hoe dankbaar ik ben. You only know what you’re missing when it’s gone.”

Naast Thuis concentreerde Joy zich de laatste jaren op vele andere projecten, zowel op het scherm als in andere sectoren, waar ze nu dus voorrang aan zal geven.

#NergensBeterDanThuis

Maandagavond kondigde Joy haar afscheid zelf aan met de tekst #nergensbeterdanthuis