Vanavond de laatste aflevering van dit seizoen!

Thuisdag2013

Zo’n 6000 mensen hebben de laatste aflevering al kunnen bewonderen op de Thuisdag vorige zondag. De andere Thuis-kijkers moeten wachten tot vanavond.

De afgelopen weken konden we de fraudezaak met de boilers volgen. Frank en Eddy zitten in de gevangenis, Luc is door de mazen van het net geglipt. Simonne en Franky weten van het bedrog van Luc en vinden dit niet fair. Vooral aan Simonne vreet het dat Julia Lucs leugens blijft geloven. Ze besluiten de brief van Leontien aan Julia te gaan geven. Daardoor gooien ze een kleine bom ten huize Luc & Julia. Luc wordt aan de deur gezet en Lowie moet niks meer weten van zijn vader. Luc laat het hier niet bij en doet er alles aan om ongeschonden te blijven in de fraudezaak en om de band met Lowie en Julia terug aan te halen.

Femke bedroog Tim met haar oude liefde Peter. Wanneer Tim haar ten huwelijk vroeg, bekende ze haar misstap. Het ging enige tijd niet goed tussen het tweetal, maar nu zijn ze weer een gelukkig paar. Totdat Femke een zwangerschapstest deed en die was positief.

Tom loopt de laatste tijd op wolkjes. Hij heeft zijn proces tegen Lynn Courtois gewonnen en het contact met Judith gaat elke dag beter.

Peggy en Peter bereiden hun huwelijk voor. Peggy staat onder grote stress. Wanneer de pastoor belt dat het romantisch kerkje dubbel geboekt staat, raakt Peggy helemaal in paniek. Gelukkig is Waldek de reddende engel. Hij heeft er voor gezorgd dat het koppel in de parochiekerk kan trouwen.

 

Wat staat er vanavond te gebeuren (spoiler):

[warning]Bram verneemt schokkend nieuws en kan zich niet meer beheersen. Julia verneemt het plan van Luc. Jana zoekt Lowie op. Peggy kan op de steun van Femke rekenen. Marianne en Geert vertrekken op reis. Femke krijgt een verrassend bericht van Tim. Er is een zekere toenadering tussen Tom en Judith.[/warning]

 

De finale van het 18de seizoen, vanavond om 20u10 op Eén.

 

bron foto: Showbizzsite