Vanavond begint het nieuwe seizoen van Thuis!

Luc Bomans

Na drie lange zomermaanden begint vandaag het nieuwe seizoen van Thuis.

Tijdens de vorige aflevering, eind mei, zagen we dat Frank en Eddy Bram ervan overtuigden dat Luc de grote schuldige is van de dood van Jack. Daarnaast vond Tim ook de positieve zwangerschapstest van Femke. Peter en Peggy traden in het huwelijksbootje, maar vlak ervoor kreeg Peggy twijfels. Met de hulp van Femke raakte Peggy in de kerk en gaf het koppel elkaar het jawoord. Wanneer ze als pasgetrouwd koppel vrolijk de Dreef doorwandelden, zagen ze het levenloze lichaam van Luc liggen.

Dat was allemaal drie maanden geleden. Vanavond weten we eindelijk hoe het verhaal verdergaat. Wie heeft Luc dit allemaal aangedaan?

Iedereen verdacht

Is het Lowie die erachter kwam wat Luc met Leontien heeft gedaan? Luc heeft Leontien proberen te vermoorden toen ze net zwanger was van Lowie.

Of is het Julia? Kan zij na Guy nog wel leven met een man die heel wat op zijn kerfstok heeft staan?

Kan het Tibo geweest zijn? Hij is zijn kleinkind kwijt omdat Luc een nepboiler heeft laten installeren in de Zus & Zo.

Of is het toch Frank? Luc en Frank leven al jaren als kat en hond. Als ze elkaar iets willen lappen, zullen ze dat ook doen.

Is het toch Bram geweest? Hij is razend op Luc omdat hij de nepboiler heeft laten installeren. Maar is hij ook in staat om Luc ineen te kloppen? In het verleden heeft hij al bewezen af en toe losse handjes te hebben, maar is dit nu ook het geval geweest?

En hoe zit het met Jana? Eindelijk had ze vrede genomen met haar zwangerschap en wilde ze Jack met alle liefde en steun opvoeden. Dan slaat het noodlot toe en verliest ze Jack.

En natuurlijk is ook Eddy verdacht. Hij zat in de gevangenis door toedoen van Luc (en Frank). Hij heeft het zaakje in de nepspullen opgestart, maar toen Luc een boiler wou installeren in de Zus & Zo wilde hij een echte boiler meenemen. Dit werd tegengehouden door Luc.

Of is het Yvette? Misschien was het wel Simonne? Of nog iemand anders?

 

Een antwoord op deze vragen kunnen we vanaf vanavond zien om 20.10 op Eén.