Tina Maervoet neemt afsheid van Thuis

Actrice Tina Maerevoet neemt over enkele maanden afscheid van Thuis. Ze vertolkte vier jaar de rol van de pittige Paulien Snackaert, maar zoekt vanaf de zomer nieuwe horizonten op. Haar personage blijft nog tot in de eerste weken van het nieuwe seizoen te zien in Thuis op Eén.

Op 25 januari 2008 dook Tina Maerevoet voor het eerst op in Thuis, samen met Lotte Vannieuwenborg. Sindsdien vertolken ze in de reeks respectievelijk de rollen van Paulien en Katrien, de twee eigenwijze dochters van Julia. Na vier jaar bij Thuis acht Tina Maerevoet de tijd rijp om nieuwe dingen uit te proberen. In de zomer neemt ze na 890 afleveringen afscheid van de reeks. Maar ze blikt met een goed gevoel terug op haar Thuis-jaren, zo zegt ze zelf:

“Ik ben iemand die veel paden wil bewandelen. Ik hou van uitdagingen en ik combineer graag verschillende jobs: theater, film, tv-werk, reclame, presentaties, stemmenwerk, brainstorms, workshops geven. Daar ga ik in de toekomst meer mee bezig zijn. Ik heb vier jaar bij Thuis gewerkt en heb er veel nuttige ervaring opgedaan en mooie momenten beleefd. Nu ga ik weer meer tijd aan ndere opdrachten besteden.”

 

 

Ook Thuis-producer Wim Janssen kijkt tevreden terug op de samenwerking:

 

“Paulien Snackaert was een vaste waarde voor de Thuis –kijker en Tina heeft die rol vier jaar lang fantastisch vertolkt. Ze was nog maar één jaar afgestudeerd toen ze bij Thuis begon, maar veroverde meteen haar plaats in de reeks. Het is jammer dat we haar nu moeten uitwuiven, maar uiteraard begrijpen we dat we jonge leeuwen met ambitie niet kunnen of mogen tegenhouden. We bedanken Tina voor de fijne jaren bij Thuis, wensen haar ontzettend veel succes en hopen dat ze al haar dromen in de verschillende disciplines kan waarmaken!”

Maerevoets personage Paulien zal nog tot in de eerste weken van het nieuwe seizoen te zien zijn in Thuis. Hoe Paulien uit de serie verdwijnt, blijft voorlopig geheim.