Thuispersonage van het jaar 2013

De dagen worden korter, Sint-Maarten en Sinterklaas reppen zich om de Kerstman te snel af te zijn en het haardvuur knettert. Her en der worden lijstjes gemaakt met goede voornemens voor het nieuwe jaar en dan kunnen wij niet achter blijven. Hoog tijd voor onze grootse THUIS POP POLL. Wie wordt het populairste thuispersonage van 2013 en volgt zo de laureate van 2012 Femke De Grote op?

In de voorronde worden alle personages onderverdeeld in vier categorieën en deze keer gebeurt dit volgens hun leeftijd. In de eerste groep zitten de oudste personages, de Nestors, gevolgd door de Veteranen, de Aspiranten en ten slotte de Benjamins. Verder zijn de personages alfabetisch gerangschikt op voornaam. Kies in elke categorie jouw drie favorieten. Eenmaal die selectie is gemaakt worden in december de twee populairste personages uit elke categorie in één grote pot gestoken en spelen we in de SUPER POP POLL de finale: wie wordt de thuispersoonlijkheid van het jaar? Een wildcard wordt uitgereikt aan de twee populairste derdes.

Er zal op tijd aangekondigd worden wanneer de voorronde afgesloten wordt en de super pop poll start.

Wij rekenen op jouw stem en hopen het deelnamerecord van vorig jaar te verbreken! Hieronder kan je discussiëren en pronostikeren wie volgens jou het populairste Thuispersonage moet of zal worden.

Maak nu je keuze, want jouw stem telt!

groepsfoto

 

[poll id=”37″]

 

[poll id=”38″]

 

[poll id=”39″]

 

[poll id=”40″]