Thuisfansite zoekt helpende handen

Twee jaar geleden werd deze website gelanceerd. Ondertussen komen er dagelijks 100’en mensen over de vloer. Als Thuisfansite proberen we steeds al het ‘thuisnieuws’ te bundelen zodat het op één plaats toegankelijk is.

Omdat dit niet altijd haalbaar is met het huidige team, zouden we ons team graag uitbreiden. Per siteonderdeel zijn we op zoek naar mensen die dit vrijwillig willen onderhouden. Hieronder vind je alle info per onderdeel. Mocht je interesse hebben om mee te werken aan een onderdeel, dan kan je je kandidaat stellen via het formulier onderaan deze pagina.

 

Beheerder polls

Als beheerder van de polls kijk je dagelijks naar Thuis. Je probeert ongeveer elke week een nieuwe, leuke en originele poll op de site te plaatsen.

 

Beheerder nieuws

Als beheerder van het nieuws ben je een trouwe thuiskijker. Je houdt verschillende nieuwssites in de gaten waar geregeld nieuwsberichten over Thuis worden geplaatst. Je bent bereid deze artikels te herschrijven voor op de Thuisfansite.

 

Beheerder bio’s

Als beheerde van de bio’s kijk je uiteraard dagelijks naar Thuis. Je houdt in de gaten wanneer er biografie’s gewijzigd dienen te worden.

 

Via onderstaande formulier kan je je aanmelden om mee te werken aan de Thuisfansite. Je dient ook aan te geven of je reeds ervaring met wordpress hebt of niet (wordpress is het systeem waarop de site draait). Je kan eventueel ook nog andere, relevante ervaring geven.

  Naam

  Leeftijd

  E-mail

  Onderdeel
  PollsNieuwsBio's

  Ervaring met wordpress?
  JaNee

  Andere ervaring (optioneel)