Thuisdag 2014

Eén keer per jaar staan de THUIS-acteurs erop om hun trouwe fans persoonlijk te ontmoeten op de THUISDAG. Dit jaar hebben ze afspraak op donderdag 29 mei in Kortrijk Xpo. De fans kunnen er met hun favoriete acteurs op de sofa plaatsnemen en samen op de foto gaan. Ze krijgen er in avant-première en op groot scherm de spannende seizoensfinale van THUIS te zien en sluiten de dag in stijl af met een
apotheose met alle acteurs en een optreden van Udo.

thuisdag

THUIS ZIT JE GOED

Dit jaar delen de THUIS-acteurs geen handtekeningen uit, maar nemen ze de tijd om samen met de fans op de foto te gaan. Een fototoestel meebrengen is zelfs niet nodig. Samen met de acteurs nemen de bezoekers plaats op een professionele fotoset, waar een fotograaf het moment voor de eeuwigheid vastlegt. Toch hoeven de fans de handtekeningen niet te missen. Na het nemen van de foto worden de handtekeningen van de acteurs automatisch op de foto’s geplaatst; zo krijgen de fans meteen twee-in-één: een unieke foto met een handtekening. Diezelfde avond nog kunnen de foto’s thuis gedownload en gedeeld worden. De bezoekers kunnen de foto ook afdrukken om het THUIS zit je goed-fotoboek met hun eigen unieke foto’s te personaliseren.

thuisdag

EXCLUSIEVE AVANT-PREMIÈRE SEIZOENSFINALE
OP GROOT SCHERM

Ook dit jaar krijgen bezoekers van de THUISDAG de spannende seizoensfinale in exclusieve avant-première te zien, en dat in de allerbeste omstandigheden. Op 29 mei worden de twee laatste volledige afleveringen van het seizoen, de afleveringen van donderdag 29 mei en vrijdag 30 mei, integraal op groot scherm getoond in de bioscoop. Voor slechthorenden zullen de vertoningen in Kinepolis ondertiteld worden.

 

THUIS COLLECTOR’S ITEM

Met het fotoboek THUIS zit je goed, krijgen bezoekers van de THUISDAG opnieuw een mooi collector’s item mee naar huis. Het boekje bevat alvast de foto’s van alle aanwezige acteurs en hun handtekeningen.

 

NIEUWE, BRUISENDE LOCATIE: KORTRIJK

Na edities in Oost-Vlaanderen (2009, 2010 en 2011), Limburg (2012) en Antwerpen (2013) was het de hoogste tijd om met de THUISDAG opnieuw naar West-Vlaanderen te trekken. De THUIS-acteurs strijken dit jaar neer in Kortrijk voor hun jaarlijkse hoogdag. De stad verwelkomt de acteurs en hun fans in Kortrijk Xpo. De avant-première van de seizoensfinale vindt plaats in het Kinepolis-complex van Kortrijk.

 

FIJNE RANDANIMATIE 
De THUISDAG staat opnieuw garant voor heel wat randanimatie voor jong en oud. Even kuieren of een hapje eten op het gezellige marktje, voor de kleinsten urenlang speelplezier in de Ketnet-hoek; het kan op de THUISDAG. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan THUISDAG-quiz en maken kans om een dag op de set van THUIS te winnen en mee te lopen met hun favoriete acteurs.

 

SWINGENDE APOTHEOSE OP HET PODIUM

De dag wordt in stijl afgesloten met een optreden van Udo. Alle acteurs worden op het podium verwelkomd en nemen samen een oorverdovend en hartverwarmend THUISDAG- applaus in ontvangst. Ten slotte krijgt iedereen een glaasje cava om samen met de acteurs te klinken op het afgelopen negentiende seizoen.

Concreet 
donderdag 29 mei van 10.00 tot 18.00 uur (avant-premières vanaf 9.30 uur) Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216 BE, 8500 Kortrijk (De avant-première wordt ondertiteld en de THUISDAG is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.)

Tickets en info

  • Voorverkoop: Via sherpa.be of 070 443 443: 17 euro (exclusief verzendingskosten)
  • Kassa: Gratis tot en met 7 jaar
    + 7 jaar : 19 euro

Inbegrepen: evenement, fotoboek THUIS zit je goed, ontmoeting met de acteurs, avant-première van de seizoensfinale, glaasje cava bij het slotmoment en animatie door Ketnet en andere partners.

 

Afbeeldingen © VRT