Thuisdag 2013

 

ThuisdagOp zondag 26 mei heten de Thuis-acteurs hun trouwe fans welkom op een nieuwe editie van de Thuisdag. Die vindt plaats in Utopolis Mechelen en staat dit jaar in het teken van Thuis@themovies. Je kan er je favoriete acteurs ontmoeten én je kan in primeur de spannende seizoensfinale op groot scherm zien.

seizoensfinale in primeur Eerst is er een montage van de belangrijkste gebeurtenissen uit de afleveringen van maandag 27 mei tot en met donderdag 30 mei. Daarna volgt een integrale vertoning van de laatste aflevering van het seizoen, van vrijdag 31 mei. Alles samen goed voor 75 minuten Thuis in de allerbeste omstandigheden en op groot scherm. Bestel snel je tickets in voorverkoop, want enkel zo ben je zeker van de beste plaatsen voor deze avant-première.

collector’s item Alle aanwezigen krijgen opnieuw een mooi aandenken mee naar huis. Dit jaar is dat het Thuis@themovies-album, vol leuke anekdotes, verrassende herinneringen en grappige weetjes van de acteurs over het afgelopen seizoen. Iedereen ontvangt aan de ingang een exemplaar, zodat je de handtekeningen van alle acteurs overzichtelijk kan verzamelen.

nieuwe locatie Dit jaar strijkt de Thuisdag neer in de provincie Antwerpen. De plaats van afspraak is Utopolis Mechelen, aan de rand van Mechelen, net tegenover de Nekkerhal.

randanimatie En natuurlijk is er weer heel wat randanimatie voor jong en oud. Telenet biedt de bezoekers een persoonlijke foto met hun favoriete acteur in het decor van Thuis aan en ook Electrabel zorgt voor animatie. Even kuieren of een hapje eten op het gezellige marktje, voor de kleinsten urenlang speelplezier in de Ketnet-corner; het kan allemaal op de Thuisdag, die zal baden in de sfeer van een fijn dorpsfeest. Bovendien kan je deelnemen aan de enige echte Thuisdag-quiz en maak je kans om zelf een dagje mee te lopen op de set van Thuis.

swingende apotheose Op het einde van de dag word je vergast op een optreden van Cleymans & Van Geel en wordt de Thuisdag swingend afgesloten. Alle acteurs worden op het podium verwelkomd en mogen samen een oorverdovend en hartverwarmend applaus in ontvangst nemen. Ten slotte krijgt iedereen een glaasje cava aangeboden om samen met de acteurs te klinken op het afgelopen seizoen.

praktisch zondag 26 mei 2013, van 10.00 tot 18.00 uur Utopolis Mechelen, Spuibeekstraat 5, 2800 Mechelen

  • tickets in voorverkoop via sherpa.be of 070 443 443: 15 euro (exclusief reservatie- en verzendingskosten) via Mediamarkt: 15 euro (exclusief reservatiekosten) via Free Record Shop: 15 euro (exclusief reservatiekosten)
  • tickets aan de kassa gratis tot en met 3 jaar 4-10 jaar: 15 euro volwassenen: 17 euro

In de ticketprijs is de toegang tot het evenement, een signeerboek, de ontmoeting met de acteurs, een glaasje cava bij het slotmoment en alle extra animaties van Ketnet en de partners inbegrepen.

bron tekst: http://www.een.be/programmas/thuis/kom-naar-de-thuisdag-2013