Thuis-acteurs al kussend betrapt

Op Twitter en Instagram is een foto opgedoken waarop Thuis-acteurs Maxime De Winne en Joy Anna elkaar innig kussen. Toch vormen de twee collega’s geen koppel: het beeld kadert in nieuwe Instagram-soap van Carte Blanche, het project waarmee de VRT jongeren een kans wil geven om televisie opnieuw uit te vinden.

thuisacteurs betrapt

De hashtag #nithuis werd maandag op Instagram en Twitter geïntroduceerd en verwijst naar een spin-off van Thuis die zich volledig afspeelt op sociale media. Via deze mini-soap kunnen we Maxime De WinneJoy Anna ThielemansAbigail Abraham en Mathias Vergels na hun laatste draaidag voor het Eén-programma blijven volgen. De jonge Thuis-acteurs trekken na de finale werkdag samen naar een appartement aan de kust en proberen daar hun personages Tibo, Jana, Lynn en Lowie even te vergeten. De vier dromen ervan om samen een nieuw project op te starten, maar hun vriendschap wordt flink op de proef gesteld wanneer Maxime en Joy Anna al kussend betrapt worden.

 

Het ‘#nithuis’-verhaal maakt deel uit van het Carte Blanche-project waarmee VRT jongeren de kans wil geven om mee te werken aan de toekomst van televisie. De Instagram-soap loopt nog tot donderdagavond 4 juli en kan je volgen door op sociale media op zoek te gaan naar de hashtag of door de hoofdrolspelers te volgen op Instagram.

 

Bron: nieuwsblad.be