Spoilers week 8: 21 oktober t/m 25 oktober

Aflevering 3436 – maandag 21 oktober 2013
Julia kan op de steun van Lowie rekenen. Bram en Jana willen op eigen benen staan. Waldek vertelt zijn concrete plannen aan Rosa. Tibo krijgt ineens te kampen met twijfels. Simonne ontvangt een enveloppe met een redelijk belangrijke inhoud. Geert en Marianne genieten van hun vakantie. Emma moet wennen aan de nieuwe thuissituatie.

Aflevering 3437 – dinsdag 22 oktober 2013
Tibo heeft een goed gesprek met Jana, waardoor zijn twijfels lijken weg te ebben. Mayra krijgt Kurt over de vloer met goed nieuws. Judith is nerveus, maar dat blijkt niet nodig. Frank komt thuis met een verrassing voor Simonne. Leo verneemt dat Jenny het moeilijker heeft dan hij dacht. Julia beseft dat Luc afscheid genomen heeft van haar.

Aflevering 3438 – woensdag 23 oktober 2013
Judith is op zoek naar een gitaarleraar voor Emma. Jenny wil zich verontschuldigen bij Julia. Mayra en Kurt klinken op een goede toekomst. Tim ontvangt een speciale brief. Julia krijgt een telefoontje van Paulien. Mayra neemt een belangrijke beslissing. Bram kan weinig tijd maken voor Jana.

Aflevering 3439 – donderdag 24 oktober 2013
Emma is in de wolken als ze hoort dat Judith een gitaarleraar heeft gevonden. Franky en Tibo genieten voor de laatste keer van een gezellig familie-etentje. Mayra haar plannen slaan bij Ann in als een bom. Jenny heeft een geheim wapen achter de hand voor de Zus & Zo. Rosa wordt geconfronteerd met de harde realiteit.

Aflevering 3440 – vrijdag 25 oktober 2013
Jenny krijgt goed nieuws. Vandaag is het de grote dag voor Franky en Tibo. Bram staat oog in oog met een oude bekende. Tim neemt een beslissing die grote gevolgen heeft. Rosa deelt Waldek mee dat ze toch nog eens heeft nagedacht over zijn plan. Judith moet Tom teleurstellen.