Spoilers week 7: 14 oktober t/m 18 oktober

Aflevering 3431 – maandag 14 oktober 2013
Er wordt een spoedvergadering gehouden in de Zus & Zo. Nancy is zeer fier op Eddy. Mayra voelt dat er iets ontbreekt in haar leven. Rosa maakt plannen die niet door iedereen geapprecieerd worden. Julia zoekt antwoorden op haar vragen. Franky en Tibo hebben heugelijk nieuws voor Frank en Simonne. Judith kan op de steun van Tom
rekenen.

Aflevering 3432 – dinsdag 15 oktober 2013
Rosa confronteert Jenny. Eddy heeft een afspraak met zijn justitieassistente. Jana wil deze week haar verjaardag vieren, maar ook Franky en Tibo verdienen een feestje; er worden plannen gesmeed in de Frens. Waldek heeft een belangrijke beslissing genomen en brengt Rosa op de hoogte.

Aflevering 3433 – woensdag 16 oktober 2013
Luc krijgt een consulente van de jeugdrechtbank over de vloer. Jenny en Julia spuwen vuur. Rosa en Waldek hebben elk hun eigen toekomstplannen en dat zorgt voor spanning. Emma duwt Judith nog verder van zich af. Frank heeft het moeilijk. Het thema voor het feest in de Frens wordt gevonden door Tim.

Aflevering 3434 – donderdag 17 oktober 2013
Rosa en Waldek blijven elk vasthouden aan hun eigen plan. Leo spreekt Jenny aan over Julia. Tussen Mayra en Kurt klikt het meteen en ze maken de eerste afspraken. Marianne verneemt van Jenny wat er aan de hand is in de Zus & Zo. Het feestje in de Frens wordt een knaller van formaat. Jana spreekt zeer mooie woorden.

Aflevering 3435 – vrijdag 18 oktober 2013
Franky ontvangt een vreemd kaartje. Rosa en Peggy zetten door met hun plan, ondanks de tegenwind. Julia doet haar beklag bij Leo en neemt uiteindelijk zelf een belangrijke beslissing. Ann geniet van haar gezin. Jens en Bram komen steeds beter overeen.