Spoilers week 6: 7 oktober t/m 11 oktober

Aflevering 3426 – maandag 7 oktober 2013
Waldek heeft last van heimwee. Eddy krijgt belangrijk bezoek. Tussen Jenny en Julia blijft de samenwerking stroef verlopen en ook Nancy is niet gelukkig met de situatie in de Zus & Zo. Marianne en Geert maken plannen voor een vakantie. Tibo krijgt goede raad van zijn dochter. Stan en Emma doen moeilijk over Tom.

Aflevering 3427 – dinsdag 8 oktober 2013
De zoektocht van Frank naar werk verloopt moeizaam en ook Bram gaat solliciteren. Yvette maakt plannen voor de verjaardag van André. Tibo heeft een voorstel voor Franky. Jenny roept Julia op het matje. Waldek krijgt het hard te verduren op het werk. Tijdens een avondje uit met Ann, Mayra en Judith toont Tom zich van zijn beste kant.

Aflevering 3428 – woensdag 9 oktober 2013
Luc gaat op controle bij Judith. Frank heeft een plan om zo snel mogelijk van Luc af te geraken. Eddy begint aan de eerste werkdag van zijn nieuwe job. Tibo heeft een drastische beslissing genomen. Bij een val bezeert Jenny haar voet. Simonne wil Frank laten voelen wie er de broek draagt. Bram verneemt de uitslag van zijn sollicitatie.

Aflevering 3429 – donderdag 10 oktober 2013
Lowie komt oog in oog te staan met Luc. Er is interesse in de gebouwen van Sanitechniek. Er is misschien toch een lichtpunt aan het einde van tunnel voor Frank. Julia mag zich aan een zware dag verwachten in de Zus & Zo. Tibo stelt Franky’s liefde op de proef, waardoor Franky het moeilijk krijgt. Tom heeft een verrassing voor Judith en de
kinderen.

Aflevering 3430 – vrijdag 11 oktober 2013
Het plan van Luc begint te werken. Waldek neemt afscheid van Rosa. In de Zus & Zo komt een zeer belangrijk bericht met de post. Julia krijgt van Rosa een mooi voorstel. Tibo stelt Franky voor de keuze. Tussen Frank en Simonne worden de plooien gladgestreken. Tom krijgt nog altijd tegenkanting van de kinderen.