Spoilers week 5: 29 september t/m 3 oktober

Aflevering 3616 – maandag 29 september 2014
De lessen aan de universiteit gaan van start voor Lowie, Jana en Olivia. Nancy wil een goed woordje doen voor Marianne. De praktijk komt weer langzaam op gang. Judith krijgt verschrikkelijk nieuws te horen. Peggy ontvangt een brief van de politie. Ann stelt thuisverpleging voor aan Marianne.

Aflevering 3617 – dinsdag 30 september 2014
Nancy zoekt Geert op. Frank probeert Peggy te behoeden voor een stommiteit. Tim belandt in een zwart gat. Er komt nieuws vanuit Portugal. Waldek krijgt hulp uit onverwachte hoek. Paulien polst bij Lowie naar de kamers in zijn huis.

Aflevering 3618 – woensdag 1 oktober 2014
Peter brengt Lucas voor het eerst naar de crèche en dat valt hem moeilijker dan verwacht. Sandrine komt op bezoek bij Peggy. Simonne heeft de raad van Toon nodig. Marianne maakt kennis met de nieuwe thuishulp. Peggy legt haar verklaring af bij de politie.

Aflevering 3619 – donderdag 2 oktober 2014
Tussen Mayra en Marianne hangt nog altijd spanning in de lucht en ook tussen Marianne en de nieuwe thuishulp, Laura, klikt het niet. Peggy twijfelt of ze de juiste keuze heeft gemaakt. Waldek wil dat Nancy zich koest houdt. Peter wil een confrontatie met Peggy. Tim zit vol vragen en twijfels.

Aflevering 3620 – vrijdag 3 oktober 2014
Tom en Peter zijn het niet eens over de te volgen strategie. Marianne wil zelf mee beslissen wie in de toekomst voor haar zal zorgen. Tim krijgt onverwacht een cadeautje. Mayra en Ann gaan naar de gynaecoloog. Waldek krijgt eindelijk positief nieuws. Simonne investeert in haar gezondheid.