Spoilers week 40: 1 juni t/m 5 juni

Aflevering 3791 – maandag 1 juni 2015
Eddy moet een belangrijke keuze maken. Mayra is ontgoocheld. Simonne ziet het niet meer zitten. Lowie doet zijn best om Yvette op te beuren. Peter komt vreemde zaken te weten over zijn zakenpartner.

Aflevering 3792 – dinsdag 2 juni 2015
Peter bespreekt zijn strategie met Tom. Yvette heeft een beslissing genomen. Judith heeft nood aan ontspanning. Frank schakelt de hulp van Waldek in. Eddy en Nancy kampen met ernstige financiële problemen.

Aflevering 3793 – woensdag 3 juni 2015
Julia en Luc komen thuis van hun huwelijksreis. Judith kan Tom geruststellen. Nancy toont zich een echte onderhandelaarster. Peggy heeft een voorstel voor Frank. Lowie voelt zich schuldig. Femke is ongerust.

Aflevering 3794 – donderdag 4 juni 2015
Luc neemt een zakelijke beslissing. Peggy vraagt hulp aan Renzo. Eddy is nerveus, maar krijgt wel steun van Nancy. Simonne is emotioneel. Lowie beseft dat hij een tandje moet bijsteken voor zijn examens. Peter krijgt Frank over de vloer met lastige vragen.

Aflevering 3795 – vrijdag 5 juni 2015
Luc en Peter hebben een belangrijke bespreking. William en Marianne zijn opgetogen. Eddy heeft het niet gemakkelijk. Hélène is niet opgezet met de plannen van Geert. Simonne en Frank maken ruzie over de gastenlijst voor hun jubileum.