Spoilers week 39: 25 mei t/m 29 mei

Aflevering 3786 – maandag 25 mei
Frank en Simonne maken nog altijd ruzie. Lowie neemt een beslissing. Peggy vertrouwt Rosa de problemen van Renzo toe, maar trekt hierbij nogal snel verkeerde conclusies. Renzo moet iets opbiechten aan Peggy.

Aflevering 3787 – dinsdag 26 mei
Sam probeert Tim gerust te stellen. Frank kan zijn gedachten bij Eddy kwijt. Peggy is bang. Femke wil het goedmaken met Renzo. Lowie staat op zijn strepen. Mayra en Marianne kunnen het opnieuw niet goed vinden met elkaar.

Aflevering 3788 – woensdag 27 mei
Marianne zit bij Peter voor zaken. Simonne uit haar machteloosheid tegen Waldek. William heeft een verzoek voor Ann. Het nieuwe concept van de Frens slaat aan. Lowie roept iedereen in huis samen. Toon en Jana gaan joggen.

Aflevering 3789 – donderdag 28 mei
Femke krijgt een factuur binnen die voor Luc bedoeld is. Simonne probeert Frank op te peppen. Eddy doet nog een laatste poging om zijn idee te verdedigen. Peggy wil Renzo helpen. William en Marianne zijn gelukkig. Toon geeft Sam onder haar voeten.

Aflevering 3790 – vrijdag 29 mei
Peter en Femke ontdekken wat er gaande is bij Bomans Events and Projects. Marianne weet het niet zo goed meer. Nancy loopt te hard van stapel. Simonne heeft weinig begrip voor Yvette. Eddy slaagt niet in zijn plan. Hélène krijgt een mysterieus telefoontje.