Spoilers week 35: 28 april t/m 2 mei

Aflevering 3571 – maandag 28 april 2014
Bram probeert Jana met beide voeten op de grond te houden. Peter moet onverwachts babysitten. Julia en Luc maken plannen om op vakantie te gaan. Simonne roept Waldek op het matje. Peggy gaat door met haar plagerijen, maar zal ze nog altijd op de steun van Toon kunnen rekenen? Sam waarschuwt Bram voor zijn ondoordachtheid.

Aflevering 3572 – dinsdag 29 april 2014
Rosa licht Waldek in over haar plan om Mayra te laten zwijgen. Julia en Paulien hebben verrassend nieuws voor elkaar. Jana kan maar op weinig steun rekenen van haar vrienden. Marianne en Rosa hebben een belangrijk gesprek. Sam doet Toon een voorstel. Mayra beseft dat ze de schijn niet lang meer zal kunnen hoog houden. Luc heeft een verrassing voor Lowie.

Aflevering 3573 – woensdag 30 april 2014
Mayra onderneemt actie en dat heeft zo zijn gevolgen. Peter wil een hartig woordje praten met Peggy, maar dat is buiten Toon gerekend. Jana heeft goed nieuws voor haar moeder. Tim staat aan de deur bij Femke. Waldek mag opnieuw werken.

Aflevering 3574 – donderdag 1 mei 2014
Jana heeft genoeg van alle bemoeienissen rondom haar. Ann stelt Mayra voor een verscheurende keuze. Marianne komt triomferen bij Ann. Het is Emma’s verjaardag en ze krijgt een speciaal cadeau. Ellen praat openhartig met Bram.

Aflevering 3575 – vrijdag 2 mei 2014
Terwijl Jana wegdroomt over de toekomst, brengt Bram een bezoekje aan Jack. Mayra excuseert zich bij Waldek. Judith denkt dat Emma een vriendje heeft. Toon krijgt een waarschuwing van Rosa over Peggy. Waldek houdt het niet langer uit en neemt een beslissing. Toon moet Sam teleurstellen.