Spoilers week 35: 27 april t/m 1 mei

Aflevering 3766 – maandag 27 april 2015
Jana is in haar nopjes. Sam en Tim maken serieuze ruzie. Femke schakelt de hulp van Renzo in. Frank krijgt slecht nieuws. Paulien laat geen enkele kans onbenut. Marianne en Mayra houden de schijn zo goed mogelijk op.

Aflevering 3767 – dinsdag 28 april 2015
Het is een emotionele dag voor Jana. Mayra krijgt een zakelijk voorstel. Paulien probeert Lowie te helpen. Eddy en Frank gaan samen op stap. Nancy legt de kaarten voor Marianne. Toon doet zijn best om Sam van gedacht te doen veranderen.

Aflevering 3768 – woensdag 29 april 2015
Marianne heeft een date. Femke neemt Lucas mee naar de Zus & Zo. Julia krijgt een bolwassing van Rosa. Het vertrouwen tussen Olivia en Lowie lijkt zich stilaan volledig te herstellen. Nancy doet haar best om werk te vinden voor Eddy.

Aflevering 3769 – donderdag 30 april 2015
Jana heeft het niet gemakkelijk. Adil krijgt goed nieuws. Sam werkt haar slecht humeur uit op de klanten. Toon gaat joggen. Eddy en Frank zijn bezig met de voorbereidingen van hun volgende stap. Luc krijgt argwaan bij de acties van Frank.

Aflevering 3770 – vrijdag 1 mei 2015
Simonne krijgt de ene teleurstelling na de andere te verwerken. Femke probeert een bekende kok te strikken voor Bomans Events and Projects. Jana voelt zich niet zo goed. Sam stort helemaal in. Marianne en Hélène zijn uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van Emma. Adil voelt zich bevrijd.