Spoilers week 31: 30 maart t/m 3 april

Aflevering 3746 – maandag 30 maart 2015
Luc biedt zijn verontschuldigingen aan bij Tom en Peter. Tim heeft een goede raad voor Sam. Renzo daagt Peggy uit. Lowie helpt Paulien uit de nood. Marianne gaat in op de uitnodiging van Tom. Frank houdt het been stijf.

Aflevering 3747 – dinsdag 31 maart 2015
Luc doet een knieval naar Frank. Paulien doet haar best om op een goed blaadje te staan bij de moeder van Adil. Sam onderneemt actie. Hélène haalt Marianne het bloed onder de nagels vandaan. Lowie heeft het niet gemakkelijk.

Aflevering 3748 – woensdag 1 april 2015
Luc heeft een dringende vraag voor Lowie. Marianne neemt een beslissing. Simonne en Frank zijn het niet eens met elkaar. Lowie raapt al zijn moed bij elkaar. Femke krijgt veel tegenslagen te verwerken. Adil bedankt Waldek.

Aflevering 3749 – donderdag 2 april 2015
Het is het begin van een belangrijke dag voor Julia en Luc. Tom is kwaad op Marianne. Waldek en Frank kunnen de problemen van Femke niet oplossen. Eddy en Nancy hebben een meningsverschil. Karima zoekt toenadering tot Paulien.

Aflevering 3750 – vrijdag 3 april 2015
Sam vertelt Julia het grote nieuws. Eddy en Frank bouwen zelf een feestje. Er is een belangrijke doorbraak in de zoektocht van Sam. Femke moet Peggy om een gunst vragen. Lowie krijgt een verrassing.