Spoilers week 3: 16 september t/m 20 september

Aflevering 3411 – maandag 16 september 2013
De Zus en Zo krijgt veel volk over de vloer. Judith en Tom leven op wolkjes. Jens is kwaad op Franky, terwijl die zich net ontzettend schuldig voelt. Julia zoekt Tim op. Rosa is kwaad op Simonne. Tibo verontschuldigt zich bij Franky. Nancy is op zoek naar opvang voor Britney en klopt aan in de Zus en Zo. Er zijn nieuwe resultaten van een bijkomend onderzoek.

Aflevering 3412 – dinsdag 17 september 2013
Tim ontvangt een speciale brief. Julia stort haar hart uit bij Simonne en krijgt haar steun. Kurt bestelt een ring bij Mayra. Tom en Judith besluiten een hele dag samen door te brengen. In de Zus en Zo komen Jenny en Rosa handen te kort, maar Simonne heeft misschien wel een oplossing. Jens nodigt Tim uit voor de karaoke in de Frens. Kurt en Tom staan oog in oog met elkaar.

Aflevering 3413 – woensdag 18 september 2013
Er komt een abrupt einde aan de mooie dag van Judith en Tom wanneer Judith een verontrustend telefoontje krijgt. Nancy voelt zich enorm slecht. Er hangt spanning in de lucht tussen Tibo en Franky en dat ontgaat ook Jens niet. Ann en Mayra zetten de bloemetjes buiten, terwijl Peggy Sandrine op bezoek krijgt.

Aflevering 3414 – donderdag 19 september 2013
Lowie is niet gediend met de onverwachte hulp die hij heeft gekregen. Lowie confronteert Jana. Bram en Simonne krijgen verschrikkelijk nieuws. Ann maakt indruk in de Frens. Peggy heeft een aanvaring met Simonne. Tom en Judith willen hun relatie verzwijgen, maar zal dit lukken? Britney moet naar de dokter.

Aflevering 3415 – vrijdag 20 september 2013
Kurt komt het werk van Mayra bewonderen. Nancy moet alweer op zoek naar opvang voor Britney. Stan zorgt voor
onenigheid tussen Judith en Kurt. Kurt neemt wraak op Judith. Tibo heeft goed nieuws en hij wil dit onmiddellijk delen met Franky.