Spoilers week 27: 29 februari t/m 4 maart

Aflevering 3941 – maandag 29 februari 2016
Eddy voelt zich niet zo goed. Wendy vraagt Renzo om op Dylan te passen. Judith maakt zich ongerust over Tom. Yvette is opgelucht. Er loopt veel volk rond in de Zus en Zo.

Aflevering 3942 – dinsdag 1 maart 2016
Rosa moet Jenny iets opbiechten. Renzo vraagt aan Peggy of hij een avondje alleen mag zijn met zijn zoon. Lowie nodigt Frank uit voor de verjaardag van Luc. Tom verliest zijn geduld. Frank kan verhinderen dat Eddy opnieuw stommiteiten doet

Aflevering 3943 – woensdag 2 maart 2016
Peggy is helemaal overstuur na een gesprek met Rosa. Femke gaat langs bij Jana. Olivia start enthousiast met haar rijlessen. Tom verlegt zijn focus terug naar zijn gezin. Waldek stelt Frank gerust. Bob probeert Jana op te vangen.

Aflevering 3944 – donderdag 3 maart 2016
Toon is te laat op het werk en dat levert hem wat commentaar op van zijn collega’s. Ann krijgt bezoek. Nancy helpt Renzo in de Frens. Lowie nodigt Rosa uit voor het feestje van Luc. Tom is Ann niet bepaald welgezind. Bob en Jana hebben een goed gesprek.

Aflevering 3945 – vrijdag 4 maart 2016
Luc viert zijn verjaardag. Peggy krijgt een telefoontje van haar advocaat. Tom bespreekt een idee met Judith. Eddy ziet het allemaal niet meer zitten. Charité krijgt slecht nieuws.