Spoilers week 23: 2 februari t/m 6 februari

Aflevering 3706 – maandag 2 februari 2015
Luc is goedgezind. Waldek wil Rosa verrassen. Sam werkt haar frustratie uit op de verkeerde persoon. Peggy wil duidelijke afspraken. Adil krijgt het moeilijk. Tussen Peter en Tom hangt er duidelijk spanning in de lucht. Stan heeft een opdracht voor Lowie. Jana ontvangt een pakje.

Aflevering 3707 – dinsdag 3 februari 2015
Peggy en Femke hebben een zakelijke meeting. Sam heeft nieuws voor Tim. Ann heeft het heel druk. Tussen Sam en Tim gaat het steeds beter. Paulien probeert Adil te beschermen. Jana voelt zich nergens nog gerust.

Aflevering 3708 – woensdag 4 februari 2015
Ann en Tom praten over Marianne. Olivia test Lowie. Rosa is boos op Peggy. Nancy heeft slecht nieuws voor Ann. De liefde tussen Waldek en Rosa is ver te zoeken. Stan gedraagt zich als een echte puber.

Aflevering 3709 – donderdag 5 februari 2015
Eddy moet op Britney passen en dat heeft serieuze gevolgen. Karima zoekt Paulien op. Peggy lijkt haar kar te draaien. Rosa beseft dat ze tussen twee vuren zit. Lowie en Olivia proberen het goed te maken. Jens voelt zich schuldig. Jana is ongerust.

Aflevering 3710 – vrijdag 6 februari 2015
Nancy klopt aan bij Femke. Marianne krijgt het deksel op de neus. Rosa en Waldek hebben een date. Adil neemt een duidelijk standpunt in. Peter en Tom zetten een stapje in de wereld. Tom krijgt af te rekenen met de kuren van Stan. Jana krijgt slecht nieuws.