Spoilers week 22: 27 januari t/m 31 januari

Aflevering 3506 – maandag 27 januari 2014
Marianne krijgt de raad om zich kalm te houden. Mayra en Ann bespreken hun strategie. Eddy doet een ontdekking. Mayra zoekt contact met Kurt. Yvette wil Jana en Bram helpen; ze begint met te luisteren naar Jana. Lowie focust zich meer en meer op het skaten. Tim wordt onzeker. Nancy is in een opperbeste stemming.

Aflevering 3507 – dinsdag 28 januari 2014
Geert wil erop uit trekken met Marianne. Mayra en Kurt maken een afspraak. Jana en Bram blijven ruzie maken. Simonne en Peggy zijn het niet eens over een voorstel van Luc en er ontstaat een discussie. Eddy is slechtgezind en lucht zijn hart bij Frank. Jana krijgt een heel fijn telefoontje.

Aflevering 3508 – woensdag 29 januari 2014
Jens waarschuwt Tim, maar Tim wil Sam niet verliezen. Adil krijgt een opdoffer. Peter krijgt belangrijk nieuws. Ellen wil met Bram en Jana gaan eten. Mayra is zenuwachtig. Judith en Tom ontvangen een uitnodiging. Peggy krijgt een leuk telefoontje. Rosa en Ann hebben een gezellige babbel.

Aflevering 3509 – donderdag 30 januari 2014
Jana is de hele nacht niet thuis geweest. Tijdens het etentje met Tom en Judith krijgen Ann en Mayra bezoek over de vloer. Peggy doet een ontdekking. Eddy heeft het lastig thuis. Adil raapt zijn moed bij elkaar en spreekt Sam aan. Julia zit met twijfels. Tim en Sam groeien naar elkaar toe. Lowie heeft een nogal eigenaardige vraag voor Sam.

Aflevering 3510 – vrijdag 31 januari 2014
Tom helpt Mayra uit een netelige situatie. Sam krijgt onverwacht bezoek. Peter kan weer opgelucht ademhalen. Julia heeft een besluit genomen. Bram wil Jana verrassen, maar hij wordt zelf verrast. Simonne en Peggy bespreken het voorstel van Luc en er valt een beslissing. Lowie krijgt van Sam een antwoord op zijn vraag.