Spoilers week 19: 6 januari t/m 10 januari

Aflevering 3491 – maandag 6 januari 2014
Marianne en Geert vertrekken op vakantie. Nancy is getuige van een ruzie tussen Mayra en Kurt en trekt zelf haar conclusies. Jens is kwaad op Tim. Frank krijgt goed nieuws te horen. Ook Judith is zeer goedgezind. De jaloersheid van Bram komt weer boven.

Aflevering 3492 – dinsdag 7 januari 2014
Ann en Mayra hebben woorden. Jens behandelt zijn klanten niet allemaal even vriendelijk. Eddy heeft zijn eigen theorie over de oorzaak van Franks ongeluk. Judith maakt zich zorgen over Emma. Peggy is een brok zenuwen. Jenny heeft zich laten onderzoeken. Tussen Jana en Bram loopt niet alles van een leien dakje.

Aflevering 3493 – woensdag 8 januari 2014
Voor Peggy is het de grote dag. Frank wil de waarheid weten en stapt naar Adil. Sam zoekt Jens op. Judith vraagt uitleg aan Kurt over Emma. Mayra probeert Ann iets duidelijk maken. Jana neemt een beslissing.

Aflevering 3494 – donderdag 9 januari 2014
Peggy wordt wakker na haar operatie. Ann heeft het gevoel dat ze een keuze moet maken. Judith geeft Kurt lik op stuk. Julia moeit zich met Tims privéleven. Sam voelt de spanning tussen haar werknemers en is hier allesbehalve blij mee. Bram lijkt tot Jana te kunnen doordringen.

Aflevering 3495 – vrijdag 10 januari 2014
Ann heeft haar keuze gemaakt en dat zorgt voor verrassingen ten huize Bastiaens. Voor Eddy is het een belangrijke dag. Tim houdt Sam op afstand. Frank is verrast als hij eindelijk de waarheid te horen krijgt over zijn ongeluk. Jana wil geen ruzie meer maken met Bram.