Spoilers week 17: 23 december t/m 27 december

Aflevering 3481 – maandag 23 december 2013 
Toon stort zijn hart uit bij Peggy en vertelt over zijn verleden. Peter krijgt het moeilijk met Peggy en vraagt raad aan Tom. Ondertussen blijft er spanning hangen tussen Toon en Frank. Judith besluit om nog eens met Kurt te praten. Waldek nodigt iedereen uit voor het kerstdiner. Sam volgt de raad van Frank op.

Aflevering 3482 – dinsdag 24 december 2013
Tom heeft een voorstel voor Marianne. Toon verklaart de oorlog aan Frank na zijn laatste grap. Judith en Kurt hebben alweer ruzie en de voorbereidingen van het kerstdiner lopen ook niet van een leien dakje. Eddy krijgt een mogelijkheid om van job te veranderen en gaat solliciteren. Peggy beseft dat ze te ver is gegaan en wil zich dan ook graag excuseren.

Aflevering 3483 – woensdag 25 december 2013
Luc viert kerst met spijtbetuigingen, maar iedereen is niet even vergevingsgezind. Frank probeert Peggy te waarschuwen voor Toon. Peter en Peggy leggen het bij. Tussen Paulien, Lowie en Julia hangt een leuke sfeer. Eddy heeft speciale pakjes af te leveren.

Aflevering 3484 – donderdag 26 december 2013
Marianne probeert de brokken te lijmen. Kurt komt op bezoek bij Ann en Mayra, maar wordt eerst geconfronteerd met Judith. Tim zit met Femke in zijn hoofd en heeft het moeilijk. Frank stelt een wapenstilstand voor aan Toon. Nancy is allesbehalve content dat Peter en Peggy het terug hebben bijgelegd. Marianne maakt een grote fout tijdens het kerstdiner.

Aflevering 3485 – vrijdag 27 december 2013 
Mayra is enorm ontgoocheld en ze gaat zowel Judith als Kurt opzoeken. Toon zet een val op voor Frank, maar deze loopt zwaar uit de hand. Lowie gaat Luc opzoeken. Judith neemt voor zichzelf een beslissing. Ann geeft Marianne de volle laag.