Spoilers week 15: 9 december t/m 13 december

Aflevering 3471 – maandag 9 december 2013
Frank jent Toon. Judith krijgt de wind van voren van Kurt en ook Emma gunt haar moeder geen blik meer. Mayra en Ann blijven bij hun standpunt, maar de twijfels groeien wel bij Ann. Jens is opgelucht, maar alles is nog niet voorbij. Julia moet Lowie iets opbiechten. Sam krijgt een leuke uitnodiging.

Aflevering 3472 – dinsdag 10 december 2013
Frank waant zich onoverwinnelijk op het werk. Jens krijgt verontschuldigingen aangeboden uit verschillende hoeken. Peggy voelt zich opzijgeschoven. Mayra geeft niet op, ondanks de tegenwind van Marianne. De Frens kent een dieptepunt. Nancy gaat voort met speculeren over mogelijke relaties.

Aflevering 3473 – woensdag 11 december 2013
Judith krijgt Marianne over de vloer. Tom heeft een voorstel zodat Judith zich beter zal voelen. Frank is terug zijn goede oude zelf. Sam wil duidelijkheid scheppen bij Luc. Het wordt Jenny na een zware werkdag allemaal even teveel, maar Rosa heeft alleen oog voor Peggy.

Aflevering 3474 – donderdag 12 december 2013
Frank krijgt een lelijke opdoffer op het werk. Jenny moet het rustiger aan doen. Judith en Tom willen nog iets doen voor Jens. Mayra start met haar berekeningen. Bram en Jana genieten van een leuk avondje uit. Peggy is er niet mee gediend dat Peter alleen beslissing neemt en dan nog achter haar rug.

Aflevering 3475 – vrijdag 13 december 2013
Peggy is het constant betuttelen beu en onderneemt actie. Tussen Frank en Toon loopt de spanning hoog op. Judith is zenuwachtig voor de thuiskomst van Emma en Stan. Lowie zet Luc op zijn plaats. Jana wordt verwend door Bram. Mayra en Ann maken afspraken met Kurt, maar dat blijkt allemaal niet zo gemakkelijk te gaan.