Spoilers week 15: 8 december t/m 12 december

Aflevering 3666 – maandag 8 december 2014
Ann is razend op Marianne, terwijl Tom net met zijn moeder te doen heeft. Nancy kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen. Adil zit op hete kolen. Eddy beloont zichzelf met een cadeautje. Bij Peggy komen er twijfels naar boven.

Aflevering 3667 – dinsdag 9 december 2014
Nancy doet haar best om te zwijgen tegen Marianne. Lena nodigt Jens uit voor een gala van haar werk. Tim neemt een besluit. Lowie moet bijna zijn rijexamen afleggen en gaat nog een laatste keer oefenen met Frank. Renzo en Frank steunen Peggy. Simonne heeft goed nieuws voor Rosa.

Aflevering 3668 – woensdag 10 december 2014
Stan heeft stress voor zijn examens. Ann en Mayra plannen een reis. Peggy en Renzo groeien dichter naar elkaar toe. Marianne voelt Hélène aan de tand. Lowie gaat niet naar de les. Lena beseft dat Jens liever niet meegaat naar het gala.

Aflevering 3669 – donderdag 11 december 2014
Toon heeft een onaangenaam werkje gekregen van Sam. Geert wordt verrast door Hélène. Jana en Olivia plagen Lowie. Eddy en Nancy halen herinneringen boven. Peggy krijgt een harde opdoffer te verwerken. Marianne speelt het hard.

Aflevering 3670 – vrijdag 12 december 2014
Marianne heeft leuk nieuws voor Ann en Mayra. Luc doet Simonne een voorstel. Lowie moet zijn rijexamen afleggen. Er is bezoek voor Sam. Peggy maakt kennis met iemand heel speciaal. Julia vangt Luc op.