Spoilers week 13: 25 november t/m 29 november

Aflevering 3461 – maandag 25 november 2013
Rosa zoekt oplossingen voor Peggy, maar krijgt het deksel op de neus. Peggy verstopt haar frustraties niet. Frank excuseert zich bij Toon. Mayra en Ann zitten weer op dezelfde golflengte. Emma wil niet meer naar Kurt

Aflevering 3462 – dinsdag 26 november 2013
Sam en Luc maken kennis met elkaar. Ann en Mayra hebben een compromis gevonden en ze gaan ervoor. Peggy wordt met haar neus op de feiten gedrukt. Tussen Frank en Toon gaat het van kwaad naar erger. Jana probeert Emma te waarschuwen voor Jens.

Aflevering 3463 – woensdag 27 november 2013
Peggy herpakt zich stilaan. Emma wordt diep gekwetst. Mayra en Ann checken de medische gegevens van de door hen uitgekozen persoon. Paulien heeft een job voor Lowie. Toon gaat te ver, waardoor Frank beetje bij beetje een tikkende tijdbom wordt. Jana neemt een beslissing in verband met de schoolreis.

Aflevering 3464 – donderdag 28 november 2013
Peggy wordt geconfronteerd met Tim. Emma zit met een gebroken hart. Tegenover Judith kropt ze haar gevoelens op, maar elders vindt ze wel een luisterend oor. Tim stelt zich aan in de Frens. Het is duidelijk dat er meer aan de hand is. Bram verneemt wat Jana beslist heeft in verband met de schoolreis.

Aflevering 3465 – vrijdag 29 november 2013
Luc heeft een vraag voor Rosa waar ze allesbehalve blij mee is. Ann en Mayra krijgen Kurt over de vloer met slecht nieuws. Femke heeft Peggy een brief geschreven. Toon krijgt complimenten van Sam. Jens moet Judith onder ogen komen. Paulien begint aan haar fotoshoot. Bram en Jana discussiƫren over de schoolreis.