Spoilers week 12: 18 november t/m 22 november

Aflevering 3456 – maandag 18 november 2013
Tim mag terug beginnen werken en krijgt steun van Paulien. Ann twijfelt nu toch over hun toekomstplannen. Waldek heeft een belangrijk voorstel voor Rosa. Nancy wordt stilaan de oude. Peggy krijgt het moeilijk. Frank is heel kwaad op Toon. Jana is bezorgd om Emma.

Aflevering 3457 – dinsdag 19 november 2013
Luc krijgt van Julia de volle laag. Mayra maakt fouten tijdens haar werk. Peter probeert een hardere aanpak bij Peggy, maar daar gaat Rosa niet mee akkoord. Sam merkt het kinderlijke gedrag op van Frank en Toon. Marianne wil Mayra troosten. Tom heeft een verrassing voor Stan en Emma.

Aflevering 3458 – woensdag 20 november 2013
Lowie sluit een hoofdstuk in zijn leven af. Emma slooft zich uit voor Jens, maar botst op harde kritiek. Peggy neemt de beslissing om opnieuw te beginnen werken. Geert organiseert een familiediner. Sam zet Frank op zijn plaats. Mayra blijft fouten maken op het werk. Waldek confronteert Rosa.

Aflevering 3459 – donderdag 21 november 2013
Het gaat beter met Peggy en Waldek hoopt dat Rosa een beslissing kan nemen in verband met zijn voorstel. Emma legt het bij met Jens. Ann steunt Mayra. Judith maakt zich zorgen over Emma en ze vraagt hulp aan Geert. Tussen Peter en Peggy hangt er romantiek in de lucht. Mayra heeft een nieuw plan. Jana studeert bij Lowie.

Aflevering 3460 – vrijdag 22 november 2013
Rosa is Jenny enorm dankbaar. Emma loopt op wolkjes. Paulien heeft een invalshoek gevonden voor haar eindwerk. Peggy krijgt bezoek. Tussen Frank en Toon komt het tot een conflict. Nancy laat Tim voelen dat ze het lastig heeft met zijn gedrag. Mayra kan de situatie maar moeilijk aanvaarden en bedenkt een ander plan.