Spoilers week 10: 4 november t/m 8 november

Aflevering 3446 – maandag 4 november 2013
Peggy krijgt slecht nieuws en wil niemand zien. Tim wil zijn verhaal doen bij Peggy. Emma wordt gestraft. Lowie steunt Jana, terwijl Rosa steun krijgt van Nancy en Jenny. Judith heeft een speciale vraag voor Tom. Nancy is zichzelf niet. Er hangt spanning in de lucht tussen Ann en Tom. Judith zit er middenin.

Aflevering 3447 – dinsdag 5 november 2013
Jenny vertelt Rosa wie de nieuwe eigenaar van de Zus & Zo is. Judith heeft een mededeling voor Emma en Stan. Marianne ontdekt wat Ann en Mayra van plan zijn. Peggy is met verstomming geslagen. Peter en Tim staan oog in oog met elkaar. Tim verdrinkt zijn verdriet in de Frens en toont zich van een heel andere kant.

Aflevering 3448 – woensdag 6 november 2013
Marianne komt Jenny opzoeken met nieuws. Tim sluit het hoofdstuk Femke helemaal af. De politie wil Peggy spreken. Emma mag terug naar de gitaarles gaan. Bram doet moeite voor Jana. Judith en Tom bespreken de toekomst. Tom zit nog altijd met twijfels.

Aflevering 3449 – donderdag 7 november 2013
De nieuwe eigenaar van de Zus & Zo laat weten dat hij morgen langskomt. Sandrine gaat op bezoek bij Peggy.
Paulien geeft Jens goede raad. Peggy zit in de ontkenningsfase. Lowie voelt zich uitgesloten, maar krijgt steun van Jana. Tussen Tom en Judith loopt de spanning hoog op. Ann verwacht elk moment een antwoord van Tom.

Aflevering 3450 – vrijdag 8 november 2013
De nieuwe eigenaar van de Zus & Zo blijkt geen onbekende te zijn. Paulien heeft een verrassing voor Lowie. Nancy gaat op consultatie bij Geert. Tim onderneemt actie tegenover Femke. Peggy krijgt een nieuwe kans met Sandrine. Tom deelt zijn beslissing mee aan Ann.