Spoilers week 10: 3 november t/m 7 november

Aflevering 3641- maandag 3 november 2014
Femke krijgt het druk op het werk. Jana graaft in het verleden van Toon. Peggy doet een onaangename ontdekking. Tom en Judith zitten met de handen in het haar. Een gast in de Zus & Zo zorgt voor commotie. Simonne heeft een goed gesprek met Mayra.

Aflevering 3642 – dinsdag 4 november 2014
Waldek heeft een woordenwisseling met Peggy. Tim en Sam kijken naar de toekomst. Lowie krijgt zijn eerste rijles. Jens kampt met een personeelstekort. Waldek krijgt goed nieuws. Judith zoekt een oplossing. Lowie moet Simonne en Frank iets vertellen.

Aflevering 3643 – woensdag 5 november 2014
Peggy jaagt iedereen tegen zich in het harnas. Peter moet een tandje bijsteken, maar krijgt gelukkig hulp. Lowie vindt geen huisgenoten. Het is kaartavond in de Zus & Zo. Judith denkt een oplossing te hebben gevonden.

Aflevering 3644 – donderdag 6 november 2014
Nancy krijgt een leuke uitnodiging. Marianne en Rosa staan oog in oog met elkaar tijdens de revalidatie. Sam krijgt slecht nieuws te horen. Lena moet Olivia iets belangrijks vertellen. Emma neemt een beslissing. Ann roept de hulp in van Geert. Peter plaagt Tom.

Aflevering 3645 – vrijdag 7 november 2014
Tim is kwaad op Sam. Peggy hoort ’s nachts vreemde geluiden in de Zus & Zo. Het afscheidsfeestje van Lowie brengt emoties met zich mee. Marianne doet haar beklag bij Eddy. Nancy kan genieten van een leuke namiddag.