Spoilers week 1: 31 augustus t/m 4 september

Aflevering 3811 – maandag 31 augustus 2015
Ten huize Bastiaens worden verklaringen afgenomen. Ann en Tom zijn in shock. Tim heeft zijn handen vol. Tom weet zich geen raad en schakelt de hulp van Peter in. Sam zoekt Simonne op. Lowie voelt zich schuldig.

Aflevering 3812 – dinsdag 1 september 2015
Marianne vindt haar strijdlust terug maar of dat in haar voordeel speelt, is nog maar de vraag. Hélène heeft het moeilijk met het verlies van Geert. Lowie gaat emotioneel door een hel. Olivia probeert hem te troosten.

Aflevering 3813 – woensdag 2 september 2015
Peter heeft een strategie om Marianne te helpen. Het nieuws over de dood van Geert sijpelt binnen bij de omgeving en ook Nancy is ervan onder de voet. Ann en Tom zitten niet op een zelfde lijn wat hun moeder betreft. Eddy maakt zich zorgen. Frank wordt verteerd door schuldgevoel.

Aflevering 3814 – donderdag 3 september 2015
Simonne heeft het moeilijk. Toon komt Judith toevallig tegen. Eddy vangt bot bij Hélène. William wil Marianne blijven steunen. Het sporenonderzoek is afgelopen. Peter heeft belangrijk nieuws voor Rosa en Peggy.

Aflevering 3815 – vrijdag 4 september 2015
Marianne krijgt het hard te verduren. Julia neemt een drastische beslissing. Femke laat zich niet omkopen. Peggy en Rosa bespreken hun tactiek. Er staat Jenny een emotioneel afscheid te wachten. Simonne wordt verrast.