Spoilers S23W15: 4 december t/m 8 december

Aflevering 4311 – maandag 4 december 2017
Bob maakt Tamara iets te vroeg wakker en dat is niet naar haar zin. Judith heeft het moeilijk om alles te kunnen blijven combineren. Lowie en Bob sluiten een weddenschap af. Mayra blijft zich zorgen maken.

Aflevering 4312 – dinsdag 5 december 2017
Kobe luistert naar niemand. Tamara vindt de werkverdeling tussen Bob en Lowie oneerlijk. Stan en Judith maken ruzie. Steven is een afspraak vergeten. Sam toont begrip voor Tim. Britney heeft een missie.

Aflevering 4313 – woensdag 6 december 2017
Kobe wil gewoon doorgaan met zijn leven en duikt op in de Withoeve. Bob komt zijn belofte na. Thilly heeft een nieuwe flirt te pakken. Nancy zit met een moeilijke kwestie in haar maag. Waldek en Mayra denken na over hun toekomstig kindje.

Aflevering 4314 – donderdag 7 december 2017
Nancy spreekt af met Eddy. Ze moeten praten. Mayra heeft last van vochtverlies. Kobe blijft zich baldadig gedragen. Steven wil iemand zijn excuses aanbieden. Judith is opgelucht. Het wordt een moeilijke dag voor Dieter en Tim.

Aflevering 4315 – vrijdag 8 december 2017
Marianne broedt op een plan. Steven maakt zich zorgen over zijn zoon. Sam en Tim krijgen bezoek. Angèle is niet van plan om zich zomaar te laten doen. Nancy heeft haar koffers gepakt. Tom heeft een verrassing voor Stan.