Spoilers S23W02: 4 september t/m 8 september

Aflevering 4246 – maandag 4 september 2017
Judith moet dringende hulp verlenen. Bob ruimt zijn kamer op. Waldek wordt gemarteld. Leo wil duidelijkheid van Marianne. Steven zoekt Kobe op. Peter heeft een boodschap voor Dieter.

Aflevering 4247 – dinsdag 5 september 2017
De Kabouters beginnen aan de werken bij Tom en Judith. Peter merkt dat Kobe niet in zijn normale doen is. Mayra krijgt eindelijk nieuws van de politie. Tamara observeert Olivia en Arne; de relatie lijkt bekoeld.

Aflevering 4248 – woensdag 6 september 2017
Sam maakt zich nuttig. Bob bezorgt Adil een oplossing voor zijn probleem. Maar is het de juiste? Eddy krijgt schokkend nieuws. Mayra ontvangt een pakketje via de post. Tim moet minder goed nieuws brengen.

Aflevering 4249 – donderdag 7 september 2017
Ann probeert te genieten van het leven, maar dat wordt abrupt onderbroken. Mayra huilt uit op de schouder van Femke. Judith heeft een zware werkdag. Tamara is opgelucht. Rosa en Angèle genieten nog lang na van hun avondje uit.

Aflevering 4250 – vrijdag 8 september 2017
Adil hoopt dat hij de juiste keuze heeft gemaakt. Ann krijgt bezoek van de politie. Julia gaat op sollicitatiegesprek. De zenuwen slaan toe bij Simonne. Marianne maakt zich ongerust. Eddy is in zijn nopjes.