Spoilers 8 oktober t/m 12 oktober

Aflevering 3231 – 8.10.2012 Nancy leeft op wolkjes en nog voor ze helemaal bekomen is, bezorgt Eddy haar al een volgende verrassing. Bij Marianne laaien de gemoederen hoog op en Ann deelt in de klappen. Peggy probeert haar leven terug in handen te nemen. Yvette zorgt voor paniek. Jens zit in met Katrien. Tom heeft slecht nieuws voor Lynn.

Aflevering 3232 – 9.10.2012 Jens vraagt liefdesadvies aan Tim. Marianne is niet van plan Geert zomaar op te geven. Peggy stort in. Er is goed nieuws voor de Slurfkes, maar dat wordt overschaduwd door de spanningen tussen David en Geert. Katrien is hopeloos verliefd. Rosa beseft dat ze in haar eigen vel heeft gesneden. Femke zoekt toenadering tot Simonne, maar wordt hard aangepakt door Frank.

Aflevering 3233 – 10.10.2012 Tussen Luc en Julia is het een en al romantiek, terwijl de relatie tussen Geert en Marianne meer en meer verzuurt. Bram heeft een appartement gevonden, maar niet iedereen is daar tevreden mee. Jana doet een onaangename ontdekking. Het komt tot een confrontatie tussen Waldek en Peggy. Tim helpt Jens uit de nood. Lynn kan Tom rond haar vinger winden.

Aflevering 3234 – 11.10.2012 Katrien neemt al haar moed bijeen en bekent haar liefde. Jana is heel de situatie beu en wordt opstandig. Marianne krijgt de harde waarheid voorgeschoteld. Het wordt Frank allemaal te veel. Femke probeert het goed te maken bij Simonne en ook Nancy pleit voor haar dochter, maar hun pogingen hebben zware gevolgen. De date van Tim en Femke verloopt niet goed.

Aflevering 3235 – 12.10.2012 Katrien zit in zak en as. Het huis van Marianne wordt in de gaten gehouden. Marianne gaat een stap te ver en Geert neemt een ingrijpende beslissing. Het opstandige gedrag van Jana heeft zijn vruchten afgeworpen. Simonne en Yvette zijn allesbehalve tevreden met het voorstel van Frank. Peggy zit er helemaal doorheen.