Spoilers 28 januari t/m 1 februari

Aflevering 3311 28-01-2013 Frank heeft een enorm risico genomen en moet het nu uitzweten.Tibo speelt open kaart met de direckteur  van de school van Jana, maar niet iedereen is daar zo tevreden mee.Peggy doet Peter een voorstel zodat hun relatie terug een kans zou kunnen maken.Mayra krijgt de uitslag van de wedstrijd waaraan ze deelnam.

aflevering 3312 29-01-2013 Op school lijkt de situatie niet echt verbeterd voor Jana, maar ze krijgt steun van Lowie, wat op onbegrip stuit bij Luc. Femke en tim Hebben een meningsverschil.Ann voelt zich overbodig.Eddy krijgt bezoek van een oud collega die een ,propositie”heeft voor hem.Jana is kwaad op Franky. de Zus en Zo krijgt een nieuwe gast over de vloer.

Aflevering 3313 – 30.01.2013 Julia en Luc hebben een discussie over de houding van Lowie met betrekking tot Jana. Franky kan op geen begrip rekenen van Jana en Tibo. Eddy heeft geld geroken en wil Frank voor zijn kar spannen; hij doet hem een suggestie. Femke wil Peter en Peggy helpen, maar dat draait helemaal anders uit dan ze had verwacht.

Aflevering 3314 – 31.01.2013 Luc jaagt Frank richting Eddy. Er valt een zware last van de schouders van Femke. Ann zegt een afspraak met Mayra af. Jana komt een oude bekende tegen. Peter neemt afstand van Peggy. Femke en Tim groeien terug een beetje naar elkaar toe. Marianne heeft zo haar eigen idee over de band tussen Geert en Judith.

Aflevering 3315 – 01.02.2013 Marianne wordt op haar plaats gezet betreffende Ann. Peter brengt slecht nieuws. Frank heeft een beslissing genomen en deelt ze mee aan Eddy. De kamer van Kasper krijgt een nieuwe bewoner. Nancy ontdekt waarom Eddy zo graag naar de logopedist gaat met Britney. Tom maakt misbruik van Peter om dichter bij Judith te geraken.