Spoilers 24 september t/m 28 september

Aflevering 3221 – 24.09.2012 Mayra wil geen gesprek met Guy en negeert hem. Marianne slaagt er niet in om eerlijk te zijn tegen Geert. Ze wil haar huwelijk een tweede kans geven. Peggy kan zich niet neerleggen bij de beslissing van Ann. Nancy krijgt de waarheid te horen, maar blijft Femke steunen. Lynn is terug uit vakantie. Simonne krijgt haar vechtlust voor een klein stukje terug.

Aflevering 3222 – 25.09.2012 Geert ontdekt een geschenk van David en begint zich vragen te stellen. Ann verneemt de waarheid over de affaire tussen Marianne en David. Peggy krijgt onrustwekkend nieuws te horen. Het proces van Femke gaat van start, maar verloopt anders dan verwacht. De confrontatie met Simonne valt haar zwaar.

Aflevering 3223 – 26.09.2012 Julia staat er alleen voor in de Noorderzon, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Femke is opgelucht na het proces. Peggy zit er helemaal door en voelt zich niet meer veilig en onderneemt actie, maar dat is tegen de zin van Peter. Simonne heeft de moed teruggevonden voor haar revalidatie. Er heerst een gespannen sfeer tussen Bram en Ellen. Marianne hakt eindelijk de knoop door.

Aflevering 3224 – 27.09.2012 Guy krijgt weer een opdoffer. De vriendschap tussen Geert en David lijkt verwaterd. Marianne wordt onder druk gezet. Eddy en Nancy laten het breed hangen. Franky en Tibo willen er tussenuit. Kasper voelt zich eenzaam en geraakt terug op het slechte pad. Hij wil vertrekken, maar dat is tegen de zin van Waldek. Femke kijkt alleen nog vooruit en krijgt een kleine verrassing.

Aflevering 3225 – 28.09.2012 Guy krijgt terug hoop na een gesprek met Mayra. Simonne komt voor het eerst buiten. Eddy en Nancy krijgen de politie over de vloer. Peggy betrapt een inbreker in de Noorderzon en dat blijft niet zonder gevolg. De inbreker blijkt op de koop toe geen onbekende te zijn.