Spoilers 22 oktober t/m 26 oktober

Aflevering 3241 – 22.10.2012 Peggy pakt Ann aan over het gevaar waaraan Sandrine werd blootgesteld. Na alle commotie willen Tim en Femke het rustig aan doen, maar dan krijgt Tim een uitnodiging voor het politiebal. Nancy maakt vol enthousiasme grootse plannen, tegen de zin van Eddy. Simonne doet haar best tijdens haar revalidatie. Bram voelt zich nergens meer op zijn plaats.

Aflevering 3242 – 23.10.2012 Frank vreest voor zijn job, terwijl Luc profiteert van de situatie. De plannen van Nancy bezorgen haar kopzorgen en ze wil hulp inschakelen, maar dat is buiten Eddy gerekend. Ann wil erop uit trekken met Sandrine en Mayra. Tibo en Franky moeten Jana opvangen. Bram wil zijn eigen weg gaan. Tussen Marianne en Geert zijn alle bruggen opgeblazen. Tim doet Femke een voorstel.

Aflevering 3243 – 24.10.2012 Bram krijgt een mooi aanbod van Luc, waardoor hij zicht krijgt op zijn toekomst. Waldek krijgt een nieuwe job. Geert voelt zich buitengesloten. Waldek verdraagt Peggy niet langer in zijn buurt en spreekt Peter erover aan. Jana vangt bot bij Bram. Peggy zoekt een oplossing omtrent Sandrine en schakelt Tom in. Femke moet Tim teleurstellen.

Aflevering 3244 – 25.10.2012 Luc haalt zijn slag thuis en biedt Frank prompt een job aan. Geert en Waldek hebben een verhelderend gesprek. Femke krijgt hulp uit onverwachte hoek, waardoor ze toch mee kan gaan met Tim. De brouwerij komt in het gedrang. Eddy wordt op het matje geroepen door Geert.

Aflevering 3245 – 26.10.2012 Frank aanvaardt het voorstel van Luc. Peggy neemt, na de zoveelste tegenslag, een belangrijke beslissing, die zowel Jens als Julia niet hadden zien aankomen. Bram neemt afscheid van Simonne. De sprookjesachtige avond van Femke en Tim staat in schril contrast met de beschuldigingen die Femke te horen krijgt de volgende morgen op haar werk.