Spoilers 21 januari t/m 25 januari

Aflevering 3306 – 21.01.2013 Ann voelt zich overal buitengesloten zowel op privé als op professioneel vlak. Julia is ziek. Judith en Geert hebben samen afgesproken. Simonne heeft een voorstel voor Franky. Lowie verdedigt Jana op school maar dat komt hem duur te staan. Peter en Peggy krijgen nieuws van de psychologe. Tom is aan een dieet begonnen.

Aflevering 3307 – 22.01.2013 Julia en Luc hebben een preek klaar voor Lowie. Peggy zit er helemaal door omwille van Peter en wordt door Rosa opgevangen. Jana is een hoopje ellende en zoekt troost bij Franky. Simonne krijgt een opkikker. Ann spreekt Marianne aan over een toenemend probleem, maar Marianne ontkent alles. Jenny merkt dat Geert en Judith het goed met elkaar kunnen vinden.

Aflevering 3308 – 23.01.2013 Tussen Julia en Lowie ontstaat er ruzie. Bij zijn thuiskomst krijgt Tibo veel te verwerken. Nancy trekt een verkeerde conclusie en zet ten huize Marianne alles in rep en roer. Marianne moet bewijzen dat ze haar verslaving de baas kan. Femke hoort het verdict van de psychologe. Simonne kan het even allemaal niet meer aan. Judith geeft goede raad aan Tom.

Aflevering 3309 – 24.01.2013 Simonne is allesbehalve gelukkig na een tweede mislukking en Frank zet zijn trots voor haar opzij. Femke krijgt een nieuwe job. Jana wil opnieuw kunnen doen en laten wat ze wil en neemt een beslissing. Marianne vervalt terug in haar verslaving na het verslag van Nancy, maar wordt op de vingers getikt door Ann. Peter pakt Femke hard aan.

Aflevering 3310 – 25.01.2013 Tussen Peter en Peggy lijkt alle kruit verschoten. Peter lucht zijn hart bij Waldek. Ook Franky en Tibo zijn het niet eens met elkaar, maar Franky onderneemt toch actie. Simonne staat niet te springen om te beginnen werken, maar vertrekt toch vol goede moed. Marianne verneemt hoe Geert zijn vrije tijd doorbrengt.

 

Uitgebreid discussiëren over dit onderwerp kan op het forum.