Spoilers 12 november t/m 16 november

Aflevering 3256 – 12.11.2012 Marianne wil vechten voor Geert. Frank en Waldek geven hun fiat voor de verkoop van de brouwerij, maar Eddy wil proberen er meer geld uit te slaan en gaat zelf op zoek naar een koper. Madeleine zorgt voor paniek in Winterlicht. Nancy is ontroostbaar. Tibo mist Jana. Peggy vraagt Peter een keuze te maken. Tim ontwijkt vragen over Femke.

Aflevering 3257 – 13.11.2012 Luc is op zoek naar onderdak. Peggy en Peter hebben goed nieuws. Geert komt zijn belofte na en geeft Marianne hoop. Eddy heeft een koper gevonden en Nancy ziet haar huwelijk terug groots. Een nieuwe kandidaat-dokter meldt zich aan. Femke krijgt een slag in haar gezicht van Madeleine. Het komt tot een toenadering tussen Waldek en Rosa, maar toch stelt Rosa therapie voor.

Aflevering 3258 – 14.11.2012 Luc heeft mogelijks een onderkomen gevonden. Eddy sluit een overeenkomst met zijn koper, maar dat is buiten Geert gerekend. Mayra voelt zich verwaarloosd door Ann. Madeleine schrijft haar testament. Peggy krijgt een teleurstelling te verwerken. Jens schrikt van de offerte die Franky voor het café heeft opgesteld.

Aflevering 3259 – 15.11.2012 De twee kandidaat-kopers van de brouwerij staan tegenover elkaar. Rosa vangt Peggy op en spreekt haar moed in. Mayra heeft woorden met Ann. Simonne wil te veel doen. Peter heeft een plan. Het gesnurk van Madeleine werkt Yvette danig op de zenuwen. Eddy valt door de mand en moet hiervoor de gevolgen dragen.

Aflevering 3260 – 16.11.2012 Luc heeft zijn oog laten vallen op een appartement. Yvette krijgt slecht nieuws te horen en voelt zich schuldig. Peter stelt zijn plan aan Peggy voor. Jens zoekt een mede-investeerder voor zijn café. Simonnes internetbestelling komt toe. Nancy blijft maar geld uitgeven. Marianne gaat raad vragen aan Tom in verband met Geert.