Meest spannende Thuis-finale ooit…

Seizoensfinale 2016 1

Meest spannende Thuis-finale ooit… wordt gezegd. Of dat daadwerkelijk zo is, zien we pas aanstaande vrijdag. De redactie van Showbizzsite geeft al een korte samenvatting van de seizoensfinale, zonder iets te verklappen. Voor de echte antwoorden moeten we wachten tot maandag 29 augustus. 

Op vrijdag 24 juni valt het doek over het éénentwintigste seizoen van THUIS op Eén. In de laatste week zetten Peter en Nancy alles op alles om Femke een bijzonder verrassingshuwelijk te bezorgen. Femke zelf zit met haar hoofd bij het grote event in de Withoeve.

Renzo is in de zevende hemel nu er iets moois bloeit tussen hem en Charité. Maar in de liefde loopt niet voor iedereen alles van een leien dakje. Tom en Ann proberen hun moeder Marianne te beschermen voor William. Voor Simonne en Frank breken onzekere tijden aan, net als voor Paulien en Adil. Peggy staat voor een verscheurende keuze: volgt ze haar zus Bianca naar Marokko of trekt ze met haar eerste grote liefde Bennie naar Portugal? En wat moet Olivia met Arne?

Kunnen Ann en Tom hun moeder Marianne beschermen tegen William?
Het gaat niet goed met Marianne: haar gezondheid heeft opnieuw een zware klap gekregen en ze moet proberen alle stress te vermijden om erger te voorkomen. Tom en Ann doen hun uiterste best om hun moeder de nodige rust te geven, maar dat is buiten William gerekend. William wil zijn vrouw niet zomaar opgeven en probeert haar ondanks de tegenwerkingen van Ann en Tom toch te bezoeken. Intussen beseft Hélène dat ze dringend actie moet ondernemen, want Tom is vastbesloten haar terug naar de gevangenis te sturen.

Kan Peter Femke verrassen met een onvergetelijk huwelijk?
In de Withoeve is het alle hens aan dek voor het grote event voor Wendy en haar veeleisende bazen. Femke wil alles in goede banen leiden en een onberispelijke indruk nalaten. Maar heel erg vlot loopt het helaas niet. Kunnen Femke en haar medewerkers de grote druk wel aan? Peter, daarentegen, zit meer met de organisatie van hun huwelijk in zijn hoofd. Samen met Nancy probeert hij alles in het werk te stellen om Femke een onvergetelijk en vooral verrassend huwelijk te bezorgen.

Komt het nog goed tussen Simonne en Frank?
Simonne krijgt het hoe langer hoe moeilijker. Niet alleen door het slechte nieuws van Angèle, ook de aanslepende problemen met Frank eisen stilaan hun tol. Zolang Frank geen stap zet naar zijn dochter, Kaat, weigert Simonne hem terug toe te laten in haar leven, hoe hard ze er ook van afziet. Yvette probeert haar dochter bij te staan, maar ook zij heeft het niet gemakkelijk. Gelukkig kan Simonne terecht bij haar beste vrienden, Julia en Waldek. Frank lijdt eveneens onder de hele situatie, en kwijnt stilaan weg. Sam stelt Frank voor een ultimatum, in de hoop dat hij terug toenadering zoekt tot Simonne. Maar is Frank daar al klaar voor?

Jonge liefde wordt op de proef gesteld: Paulien en Adil, Olivia en Arne, Renzo en Charité
Paulien stort zich vol enthousiasme op het nieuwe fotoproject, samen met de charismatische Ruben. Hoewel Adil blij is dat Paulien deze opdracht heeft binnengehaald, weet hij niet goed wat hij van Ruben moet denken. Intussen loopt Renzo in de Frens op wolkjes na z’n date met Charité. Olivia daarentegen heeft minder goede herinneringen aan haar avondje uit met Arne.

Kiest Peggy voor Bianca en Marokko of voor Bennie en Portugal?
Peggy staat voor de keuze: ofwel kiest ze voor een zekere toekomst en vertrekt ze met Bianca naar Marokko ofwel stort ze zich op een Portugees avontuur samen met haar eerste grote liefde Bennie. Zowel Leo als Jenny hebben hier allebei een uitgesproken mening over, maar Rosa houdt zich op de vlakte. Zij wil maar één ding: dat haar dochter eindelijk écht gelukkig wordt.

Het nieuwe seizoen van THUIS start op maandag 29 augustus om 20.10 uur. Op zondag 28 augustus brengt Eén om 19.40 uur al een heruitzending van de spannende seizoensfinale.

De seizoensfinale van THUIS: op vrijdag 24 juni om 20.10 uur op Eén. 

 

Bron foto: VRT

Bron tekst: Showbizzsite