Mark Tijsmans (Bennie) is terug “Thuis”

Marc Tijsmans

 

Het personage Bennie is opnieuw opgedoken in de soap “Thuis”. Mark Tijsmans kruipt na achttien jaar opnieuw in de huid van Bennie. Bennie was bij het begin van de soap in 1995 een schoolverlater zonder werk. Drie jaar later sloeg hij op de vlucht naar Portugal. Nu heeft hij zijn leven gebeterd en zoekt hij zijn oude liefde Peggy op in de soap.

Mark Tijsmans maakt na achttien jaar opnieuw zijn opwachting in de Eén-soap “Thuis”. Bij het begin van de soap in 1995 was Bennie een jonge schoolverlater met een gothic uiterlijk. De jongeman zat zonder werk en verkocht drugs.

Drie jaar later werd Bennie uit “Thuis” geschreven. De relatie met Peggy was afgelopen en na de brand in de stallen van Ter Smissen sloeg hij op de vlucht naar Portugal met het gestolen zwart geld van Luc.

Nu heeft Bennie zijn leven gebeterd en zoekt hij opnieuw contact met zijn oude liefde Peggy. In Portugal is hij de eigenaar van een goed draaiend gezellig hotel.

“Bennie is veranderd. Hij is niet meer de jonge onderkruiper, maar een volwassen zakenman op het recht pad”, zegt Mark Tijsmans, die opnieuw te zien is in “Thuis”. “Het is een fantastisch gevoel om terug op de set te staan. Het voelt echt alsof ik terug thuis ben”, besluit de acteur.

 

Bron: Ludwig De Wolf – VRT Deredactie.be