Jens vertrekt tijdelijk uit ‘Thuis’

Jelle Cleymans (Jens uit THUIS) zal tijdelijk uit de één serie gaan omdat het werk voor de musical en “thuis” moeilijk te combineren valt. Jens zal half april op reis gaan naar het buitenland.

Studio 100 brengt de prachtige musical Robin Hood. Het is alweer tien jaar geleden sinds deze musical een eerste keer werd opgevoerd. Jelle Cleymans speelt ditmaal Robin Hood en Free Souffriau kruipt in de huid van Marianne.

Cleymans en Souffriau zijn de hoofdrolspelers maar de cast telt nóg grote namen. Zo geeft Koen Crucke opnieuw gestalte aan koning Jan en Peter Van de Velde aan Kleine Jan. Peter Thyssen speelt de Sheriff, Walter Baele en Patrick Onzia zijn twee hilarische wachters en Chris Cauwenberghs wordt Broeder Tuck.

Onvergetelijk avontuur Robin Hood is één groot onvergetelijk avontuur dat je meeneemt naar de bossen van Sherwood, waar Robin samen met zijn bende een harde strijd voert tegen de tirannieke koning Jan. Te midden van alle actie, vindt Robin er ook de liefde van zijn leven. Een topcast, schitterende decors, mooie kostuums en prachtige muziek.

 

Uitgebreid discussiëren over dit onderwerp kan op het forum.